Fie ca viața să-ți devină ușoară cândva…

Femeie supărată se gândește

Sunt momente când simți că te sufoci. Poverile de pe umerii tăi se simt din ce în ce mai grele și mai greu de suportat. Dar reziști.

Sufletul îți este întunecat și un zâmbet nu se mai poate forma deloc pe chipul tău. Ai obosit. Te-ai săturat să lupți, să te lupți, să încerci, să speri. De când îți amintești, mereu te-ai străduit pentru ceva. Uneori ai reușit, alteori ai rămas doar cu efortul.

Știu că nu este bine că exprim astfel de fraze pesimiste, însă de câte ori mă uit în jurul meu, asta văd și, uneori, chiar și mai rău.

Oricât de grea ni s-ar părea viața, un lucru este cert: viața este frumoasă!

Întotdeauna să mulțumești pentru lucrurile bune pe care le ai, chiar dacă, uneori, primești câte un reproș care te sufocă și care te face să te întrebi de ce trebuie făcut totul cu atâta efort și forță, când ar putea fi totul mai simplu, mai acceptabil, mai ușor. Va fi, ai răbdare!

Va veni o vreme când lucrurile ți se vor părea ușoare. Atunci când cari doar cu greutăți mari și deodată primești unele mai ușoare, chiar dacă tot greutăți sunt, nu ți se vor mai părea atât de grele.

Poate că, totuși, așa este viața: o luptă continuă pentru supraviețuire. Poate că, nu viața în sine este problema, ci percepția noastră depre viață o face să pară grea. Nu am reușit niciodată să înțeleg cum lucrurile considerate “normale” pentru unii, pot fi o luptă de viață pentru alții.

Poate totul se întâmplă pentru a ne căli, precum fierul care trece prin foc pentru a deveni mai puternic.

Răbdare și putere. Nimic nu durează la infinit.

Trebuie să gândești că oricâte probleme ar exista, mereu vor exista tot atâtea soluții. Unii spun că viața este o chestiune și de noroc. Da, unii s-au născut în familii care au făcut ca totul să fie mai ușor pentru ei.

Dar oare familiile lor, au fost mereu așa? Sau au trecut și ele prin greutăți pentru a ajunge să le ofere urmașilor lor o viață liniștită? Va veni o vreme când te vei simți calm și în siguranță, când vei înțelege că tot ce a fost rău în viața ta a avut un scop. Totul are sens.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook