Semne că cineva te-a rănit într-o viață trecută…

Două fete în rochii

De aici a apărut automat antipatia…

Tuturor ni s-a întâmplat să întâlnim o persoană pentru prima dată și automat să nu-i placă de noi și să nu putem înțelege de ce.

Motivul poate fi acela că am întâlnit din nou această persoană într-o viață anterioară, iar negativitatea pe care am simțit-o să poată fi o rămășiță a experienței noastre neplăcute din acel moment.

S-ar putea să ne fi rănit grav atunci, sau s-ar putea să-i fi făcut noi rău. Singurul lucru cert este că “socotelile” noastre nu au fost încă închise, motiv pentru care reapare în fața noastră acum, sub altă formă.

Semnele care arată că ai trăit mai multe vieți:

Conform karmei, nu este neobișnuit ca unele suflete să se reîncarneze din nou și din nou. Pur și simplu, rolurile pe care le joacă în viața cuiva se schimbă.

De exemplu, unul este părintele într-o viață și copilul în alta, sau cel mai bun prieten în cea actuală a fost soțul în alta. Deci, este foarte posibil ca un inamic dintr-o altă viață să fie o persoană iubită în aceasta.

Poate părea ciudat că un dușman dintr-o viață trecută este un prieten în cea actuală sau invers, dar fără minciuni, “adversarii” noștri sunt și cei mai mari profesori ai noștri.

V-ați reîntâlnit într-o viață trecută?

Oamenii care ne provoacă și ne testează răbdarea, credința sau puterea, ne întăresc caracterul și ne împing către o evoluție spirituală. La urma urmei, momentele dificile sunt cele care ne fac să ne maturizăm.

Dacă cineva ne greșește sau ne rănește, indirect ne împinge să facem schimbări importante în viața noastră, doar pentru a reduce șansele ca aceasta să se repete în viitor.

Deci, în concluzie, este foarte posibil ca un dușman în această viață să fi fost cineva de care ați fost foarte apropiat într-o viață precedentă, iar voi doi se pare că ați făcut o “legătură” sufletească pentru a vă întâlni aici și acum, astfel încât amândoi ajungeți la lecții și terminați cu trecutul.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook