Chiar dacă are toate motivele să plece, ea are nevoie doar unul pentru a rămâne…

Femeie cu decolteu

Chiar și acum, când a venit momentul să plece, ea încă așteaptă și se luptă, de parcă nu știe deja răspunsul tău. Deși știe că totul este pierdut, încă mai așteaptă, luptând parcă pentru ceva care a murit deja. Deși i-ai arătat în mii de feluri calea de ieșire, ea încă rezistă.

Cu un singur cuvânt de la tine, cu o singură mișcare de la tine, ea ar uita totul și ar risca încă odată totul pentru unul ca tine. Dacă ar vedea dorință și curaj în ochii tăi, nu s-ar gândi dacă ați putea reuși, ci ar căuta modalități de a păstra ceea ce aveți deja.

Dar ea nu poate lupta de una singură.

Nu poate ține de una singură un “împreună” dacă nu sunteți o unitate. La un moment dat, sentimentele pe care le are pentru tine, se vor estompa. Și nu cred că se vor reaprinde.

Sunteți cu un pas înainte de final, are toate motivele să plece și, parcă, îți cer doar unul pentru a rămâne.

Dacă nu i-l poți da, măcar elibereaz-o și dă-i drumul. Ea nu va rămâne în iubiri care urlă a lașitate, nu i se potrivesc. Iar dacă urlă lașitatea între voi, atunci nu este dragoste.

Dacă nu îi dai un motiv să rămână, va lua cu ea toate motivele pe care le are pentru a pleca, și nu o vei mai vedea niciodată. După toate câte ai primit de la ea, chiar nu mai este bună de nimic?

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook