Un bărbat scrie: 5 lucruri pe care le faci pentru a ne face pe plac și ajungi să ne alungi…

Femeie care pozează în fața camerei

Vă prezint mesajul unui bărbat la adresa femeilor care, din dorința de fi plăcute, fac următoarele lucruri care nu au tocmai efectul dorit.

„Încep cu o observație, care a apărut de-a lungul anilor de experiență: modul în care ne vei mulțumi nu este neapărat ceva care trebuie să ne țină treji noaptea.

Și în plus, cu excepția primei întâlniri când toți partenerii sunt mai mult sau mai puțin perfecți, știi foarte bine că indiferent de ceea ce faci, indiferent cât de mult ai încerca, unele lucruri ne vor enerva.

Și acum voi face un caz.

Să spunem că ai pornit dintr-o imensă generozitate mentală, din masochism, din orice, să ne faci fericiți cu orice preț. Chiar știi ce vrem? Știi ce ne place?

Cu o sesiune de brainstorming de cinci minute, am găsit cinci lucruri care mă fac să-mi piară cheful sau să rup legătura cu o parteneră, în timp ce ea crede că se ridică în ochii mei. S-ar putea ca unii bărbați să nu le fi observat niciodată, însă este foarte posibil ca și partenerul tău să se fi gândit la ele.

5 lucruri pe care le faci pentru a ne face pe plac și ajungi să ne alungi:

Îngrijire excesivă.

Uneori te machiezi atât de mult încât, atunci când te sărut pe obraz, ajung să mă scarpin. Sau mă săruți și mă pictezi. Pe lângă faptul că eu personal prefer femeile care se pudrează discret și doar atunci când există un motiv, cred că uiți de expresia „cu măsură” atunci când vrei să impresionezi.

Același lucru este valabil și pentru parfumuri, luciu de buze și toate lucrurile pe care ți le aplici, care nici nu știu cum se numesc.

Inițiative în s€x.

Bine, sunt îmbrăcat diferit, persoana de lângă mine este îmbrăcată diferit, atât. Dar când corpul meu nici măcar nu a avut șansa să reacționeze (dacă știi ce vreau să spun) și o fată vine peste mine cu forță și încredere, sunt puțin jenat ca bărbat.

Dacă pot să-ți mulțumesc, o voi face. Dar nu mă lua cu o atitudine de directoare. Nu vă vrem creaturi neștiutoare, dar nici nu vă vrem șefi.

Declarații publice de dragoste.

Facebook a distrus multe relații, după cum știm. Și nu întotdeauna din cauza infidelității sau a suspiciunii. Personal, când ies cu femei și a doua zi văd cântece de dragoste pe peretele lor, cu o inimă mică pe ele, mă simt puțin ciudat.

Intimitate grăbită.

Eu creez terminologii acum. Ce vreau să spun prin „intimitate grăbită”? Vreau să șterg a treia oară când vii la mine acasă, dorind să vii să mă vezi și să ai grijă de mine când sunt bolnav.

Nu vreau să îmi aduci o pungă de portocale de la mama când încă nu ne-am întâlnit cu adevărat. Toate aceste fapte, de altfel bune, creează gânduri că te duci cu mintea altundeva. Când ne căsătorim definitiv, totul este acceptat.

Dăruire absolută.

Similar cu precedentul și totodată respingător. Fata care râde chiar și la cele mai stupide glume ale mele, care acceptă de bunăvoie să mi se alăture la cea mai tare petrecere, care ascultă de bunăvoie chiar și cele mai plictisitoare povești ale mele despre armată, va ajunge foarte curând să nu fie iubita mea. Prea multă bunătate ne poate sufoca.”

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook