Atât binele, cât și răul pe care l-ai făcut, se vor întoarce la tine…

Femeie singură îmbrăcată în alb

Nu suport când văd nedreptate.

În momentul în care văd o nedreptate, simt un disconfort și cu greu reușesc să îmi stăpânesc furia, care începe să se acumuleze în mine și caută o cale de a se elibera.

Tu, cel care faci rău, te comporți conștient? Știi ce rău i-ai făcut acelei persoane care a avut încredere în tine orbește și pe care ai trădat-o cu prima ocazie?

Femeia aceea, cu sufletul curat, pe care ai îndrăznit să o batjocorești. Ești conștient de răul pe care i l-ai cauzat? Îți amintești de prietenul tău, acela de care te-ai distanțat, pentru că a îndrăznit cândva să-ți spună eroicul “NU”?

Ai profitat de bunătatea lui și, atâta timp cât ți-a fost de folos, l-ai numit prietenul tău fratern. Însă, de îndată ce a făcut greșeala tragică de a-și susține propria “dorință”, l-ai plasat pe lista nedorită a inimii tale.

Știi cât de mult l-ai rănit? Știi câți oameni văd ca tine? Mii.

Cuvintele mele nu te ating, știu. Pentru că nu vei ști niciodată cât de mult rău le-ai făcut oamenilor pe care i-am menționat mai sus, până când nu ți se întâmpla și ție același lucru.

Nu vei ști niciodată, până când nu ți se va întâmpla la fel. Până când toți ceilalți, nu se vor comporta exact ca tine. Până la urmă, pentru acest motiv exista karma.

Nu întâmplător, numele său este format din cuvinte care înseamnă etimologic, acțiune și rezultat (KAR = acțiune, MA = rezultat). KARMA! Trăiesc și mă bucur de roadele acțiunilor mele. Și este absolut corect. Pentru că, în această viață, ceea ce faci, aceea vei primi!

Este posibil să rănești, fără să fii rănit?

A trăda, fără a fi trădat? Desigur că nu. Atât binele, cât și răul pe care îl faci, se vor întoarce la tine la un moment dat. Așa că ai grijă la cuvintele și acțiunile tale.

Nu face niciodată ceva ce nu ai vrea să ți se facă. Și dacă faci această greșeală, să știi că nu norocul sau alegerile tale greșite vor fi de vină pentru rezultatul pe care îl vei primi, ci acțiunile tale și, în consecință, TU însuți.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook