Mâinile lui îți vor spune dacă te înșală…

Mâinile lui îți vor spune dacă te înșală...

Noile cercetări dezvăluie stările de spirit ascunse ale partenerului tău.

Chiromanția tradițională poate căuta răspunsuri în palmele noastre dar, să fim sinceri, niciunul dintre noi nu crede în aceste predicții. Însă mâinile par a fi sursa la care putem căuta multe răspunsuri despre noi înșine, despre sănătatea noastră și, conform noilor cercetări, intențiile noastre spre bine.

Cercetătorii chiar susțin că poți înțelege cu ușurință dacă partenerul tău are tendința de a căuta îmbrățișări și sărutări în altă parte, doar privindu-le mâinile.

Mai exact, într-un sondaj efectuat pe 575 de adulți, s-a constatat că bărbații ale căror degete, arătător și mijlociu, au o diferență mare de înălțime, tind să fie mai infideli în comparație cu persoanele ale căror două degete sunt similare ca înălțime.

Cercetarea a fost publicată în revista științifică Biology Letters, iar inițiatorii acesteia susțin că “vinovatul” pentru fenomenul de mai sus este nimeni altul decât testosteronul.

Expunerea crescută este responsabilă atât de raportul specific pe care îl prezintă degetele, cât și, prin extensie, pentru starea erotică îmbunătățită a persoanelor ale căror degete, arătător și mijlociu, prezintă o diferență semnificativă de înălțime.

Și din moment ce nimic în această lume deșartă nu este ușor sau simplu, să vă informăm că femeile găsesc mai atrăgători bărbații care prezintă această diferență de înălțime între degetele de la picioare. Drept urmare, aceștia din urmă ajung mai des pe treptele bisericii decât bărbații care sunt programați biologic să fie monogami.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook