Dragostea nu se stinge, ci doar arde…

Dragostea nu se stinge, ci doar arde...

Unde o cauți, nu o vei găsi.

Nu a plecat, dar nici nu a rămas acolo unde ai lăsat-o. Este o creatură ciudată care nu a fost niciodată definită de necesitate și nevoie. Are o armură rigidă care nu este ușor de îndepărtat pentru a-i proteja interiorul. Că înăuntrul, puțini l-au văzut și mai puțini l-au atins. A fost alegerea ei.

Așa că, nu o căuta acolo unde crezi că ai lăsat-o. Ce te face să crezi că, cu cât vei pleca mai departe, cu atât ea va pleca și mai departe? Greșit, ea a rămas. A rămas pentru că nu avea motiv să plece.

O mie de locuri și tot atâția oameni o așteptau să călătorească în viața lor atunci când ea a ales să rămână. “Alegerea” este un cuvânt magic, este o poveste nespusă. O poveste pe care o vei învăța când îi vei trăi finalul. Are un început și un sfârșit care nu este general și vag.

Ea ales să rămână pentru că știa că, dacă va pleca, va arde poduri în spatele ei, va strica drumurile și va șterge potecile. Nu pentru a nu se întoarce, ci pentru ca să nu o poată găsi nimeni.

Nici ea nu va căuta să te găsească.

Dar nu va căuta să te înlocuiască și nici nu te va căuta în alții. Nu caută un înlocuitor. Nu-i plac înlocuitorii. acum nu este disponibilă iar când va fi, atunci își va aparține din nou. Știi de ce? Te-ai întrebat vreodată?

Pentru că nu a avut niciodată nevoie de tine. Nu a avut nevoie de tine în viața ei și nu te-a lăsat să-i preiei lumea pentru a o face mai bună, mai ușoară sau mai frumoasă. Ea te-a lăsat să-i strici totul, pentru că era din ce în ce mai bună prin ochii tăi.

Ea te-a ales și te-a numit iubire.

A petrecut cu tine timp și ți-a oferit spațiu dar, cel mai mult, și-a irosit sufletul. Nu i-a mai rămas nimic din el, din acest motiv a avut atâtea de oferit. Ai întrebat-o vreodată, ce mai are de dat? Ți-a dat adevărul ei, fără să aștepte niciodată să aibă un surplus

Și exact asta a făcut. Ea ți-a dat din ceea ce nu mai avea. Și asta a umplut-o și mai mult. Asta a fost dragoste pentru ea – un “împreună” din care niciunul dintre voi nu mai rămăsese. Un “împreună” care a implicat doar doi, lăsând lumea întreagă să se gândească la ceva ce doar voi știți.

O conspirație vinovată într-un sunet secret, livrat într-un foc aprins. Un foc care nu s-a stins niciodată. În același foc care o va urma atunci când va decide să se îndepărteze și să ardă podurile din spatele ei.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook