Nu mai sunt împreună? Aceste 3 perechi de ZODII continuă să se “găsească” chiar și după ce se despart…

Nu mai sunt împreună? Aceste 3 perechi de ZODII continuă să se “găsească chiar și după ce se despart...

Chimia dintre ei este grozavă.

Unii oameni nu pot pune capăt relației lor, adică să se despartă și să meargă mai departe. Le este teribil de greu să se despartă s3xual, deoarece nu patul lor a fost problema care i-a dus acolo.

Dimpotrivă, apropierea intimă a fost întotdeauna incitantă iar atracția lor amoroasă este incontestabilă și rămâne puternică. De aceea nu se pot detașa și nu caută un alt partener.

Citește mai jos care sunt cele 3 cupluri zodiacale care nu rezistă unei întâlniri s3xuale ocazionale (sau chiar dese) cu fostul/fosta partener(ă):

GEMENI – SĂGETĂTOR

Când un semn de aer este în pat cu un semn de foc, pasiunea lor arde. Simțul lor puternic al curiozității îi face o pereche de potrivire extrem de compatibilă. Ambii caută un partener care să-i intrige, să-i provoace și să-i țină cu atenție – și găsesc totul unul în celălalt.

Dar ambele semne sunt atât de cerebrale încât au tendința de a sări înainte și înapoi între diferite lucruri care le captează atenția, ceea ce face relația lor potențial instabilă. Cu toate acestea, chiar și atunci când decid să se despartă și să-și continue viața, rămân captivați unul de celălalt.

Adesea, Gemenii vor crede chiar că „au scăpat primii”. Cu excepția faptului că Săgetătorul gândește la fel. Rezultatul; se găsesc și se despart iar și iar…

RAC – SCORPION

Aceste două semne de apă iubesc profund și pasional și, în consecință, le este foarte greu atunci când vine vorba de separare. Deși emoția, tensiunea și pasiunea creează legături foarte puternice în cuplul Rac – Scorpion, ambele zodii au specificații pentru a ajunge în situații în care vor alterna între apărare și atac.

Acest lucru creează un ciclu care poate duce la toxicitate și apoi devine necesar ca cuplul să meargă pe drumuri separate. Dar, atunci când o conexiune este atât de profundă pe cât poate crea acest cuplu, se poate dovedi extrem de dificil să renunțe complet unul la celălalt. Există pasiune aici și se reaprinde ușor, chiar și atunci când știu că trebuie să treacă peste relație și să meargă mai departe cu viețile lor.

BERBEC – LEU

Berbecul și Leul sunt două dintre cele mai romantice semne ale zodiacului. Ambele au o sexualitate puternică, acționează pe baza emoției momentului, iar despărțirea poate fi o decizie a acestei emoții.

Acest lucru nu înseamnă că „liniștindu-se” nu vor începe să se gândească că ar fi putut greși. Deci, este foarte posibil ca ei să lase o mică breșă deschisă unei potențiale reuniuni, chiar dacă știu în adâncul lor că sunt personalități destul de puternice, cu ego-uri mari și niciunul dintre ei nu se va schimba pentru a putea obține împăcarea.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook