Când ceilalți îți spun „nu poți”, zâmbește și arată-le cum se face…

Femeie roșcată cu încredere de sine

Când ceilalți îți spun că nu poți zbura, întinde-ți aripile și zboară cât sus poți!

Când ei îți spun că nu poți dansa în ploaie, dezlegă-ți părul, scoate-ți pantofii, pune-ți muzica preferată și etalează-te în fața lor.

Când ei îți spun să nu călătorești, ia primul tren, primul avion și mergi cât mai departe. Când ei îți spun să nu mai visezi, îndeplinește-ți visurile cele mai mari, pe cele mai scumpe, ca ei să nu le poată cumpăra niciodată.

Când ei îți spun să nu iubești, că iubirea rănește, că doare, tu pariază totul pe iubire, pentru că știi că doar prin ea trăiești cu adevărat. Dacă ei îți spun să nu crezi în dragoste, tu să o cauți cu o furie mai mare, cum caută focul oxigenul. Pentru că doar o mare iubire merită trăită.

Când ei îți spun că singura certitudine în viață, este moartea, tu să le arunci în față setea ta nesățioasă de viață.

Când ei îți spun să nu crezi în oameni, tu caută omul potrivit și rămâneți împreună pe viață.

Când ei încearcă să-ți absoarbă energia, privește răsăritul soarelui și le vei da și mai multă lumină. Când ei se minunează de zâmbetul tău, tu să zâmbești și mai larg, cu tot adevărul tău. Să fie acesta răspunsul tău.

Când ei nu te pot supune și te numesc egoist, arogant, narcisist, să știi că faci ceva bine și că scapi de sub controlul lor. Când ei îți spun că nu poți face ceva, tu să-i privești în ochi și să le spui: „Uită-te la mine!”

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook