Oamenii singuri știu să iubească prin alegere, nu prin necesitate…

Fată cu rochie roșie în apă

Cea mai mare magie pe care o ascund oamenii singuratici, este că atunci când decid să te lase să vezi în ei, nu o fac din necesitate. Nu au nevoie să te facă parte din viața lor. Tu ești alegerea lor.

Te aleg, pentru că ei chiar te vor acolo. Te aleg, pentru că le-ai câștigat încrederea prin acțiunile tale. Te aleg, pentru că le-ai câștigat respectul și admirația.

Ei nu te pun pe piedestalul unui sfânt, ei îți cunosc vulnerabilitățile și păcatele. Ei îți cunosc întunericul și fiecare punct sensibil. Și tocmai pentru că știu totul despre tine, ei te aleg, cu toate calitățile și defectele tale.

Ei te acceptă așa cum ești.

Oamenii singuri se întăresc în timp, pentru că învață să nu aibă nevoie de alții. Ei învață în dezamăgire, învață să cadă din nori și să nu se prăbușească.

Dar când decid să redeschidă o ruptură, o fac rar, greu, selectiv.

Când găsești o astfel de persoană, păstreaz-o în viața ta și ai grijă cum pășești acolo unde ți-a deschis calea să treci. Când găsești o astfel de persoană, îmbrățișeaz-o cu grijă. A durut-o de multe ori.

Arată-i că ești acolo. Arată-i cum te simți.

Nu confunda niciodată duritatea pe care o arată, cu ceea ce este cu adevărat. Nu o confunda, nu o concedia, nu-i greși… Ține-o în brațe și rămâi, chiar dacă nu ți-a cerut asta niciodată.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook