Berbec, Leu, Săgetător: Acestea sunt elementele voastre care resping bărbații…

Berbec, Leu, Săgetător- Acesta sunt elementele voastre care resping bărbații...

Aparții unuia dintre zodiile de foc și ți se pare greu să creezi o relație? Nu contează dacă ești înaltă sau scundă, blondă, brunetă sau roșcată sau slabă. Contează modul în care controlezi acest element, astfel încât să poți aborda și păstra un bărbat în viața ta.

BERBEC

Ești destul de dinamică și sexy, dar uneori stilul tău exagerat de impertinent te cufundă. Cineva care se apropie de tine va începe după o oră să se întrebe care dintre voi doi va fi, în sfârșit, bărbatul în cazul unei relații. Pentru unii bărbați stângaci sau mai blânzi, ești minunată pentru că iei inițiativă, dar hai, nu sunt atât de atrași de tine…

LEU

Îți vine firesc să vrei să fii în centrul atenției și de aceea, oriunde te-ai afla, vei reuși să atragi atenția asupra ta. Dar toată această exagerare și rușine pe care o provoci adesea în jurul tău, pot face un bărbat să întoarcă capul în următoarele 10 minute. Amintește-ți că în regnul animal, leul mascul face o demonstrație de putere pentru a impresiona femela și nu invers…

SĂGETĂTOR

O iei invers. Continui să subliniezi că relațiile te limitează și că tot ceea ce este important este să te distrezi. Adevărat, dar până la un punct. Relațiile au suișuri și coborâșuri, iar atunci când ești cu o persoană, s-ar putea să experimentezi diverse suișuri și coborâșuri.

Deci, de fapt, ce îi spui în felul tău și îl dai afară? „Uite, atâta timp cât ne distrăm, ieșim, râdem, nu va fi nicio problemă. Dar cu prima dificultate, haide, încearcă să mă găsești…”

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook