Așa vei înțelege că ai o legătură spirituală cu o altă persoană…

Femeie în rochie mov

Spiritual, comunicați perfect, aproape că vă identificați unul cu celălalt. Dacă aveți o astfel de conexiune cu cineva, sunteți foarte norocoși, deoarece acest lucru se întâmplă foarte rar.

Dacă credem că nu întâlnim mulți oameni în viața noastră cu care putem comunica sau că nu-i găsim deloc, atunci ne dăm seama și de dificultatea dezvoltării unei legături, mai ales spirituale.

De-a lungul vieții, doar câțiva dintre noi vom reuși să întâlnim astfel de persoane. Dar cum ne putem da seama că între noi și o altă persoană există o conexiune spirituală?

1. Așa spune instinctul nostru.

Pur și simplu, simțim când o persoană este potrivită pentru noi. Nu există niciun motiv și nici loc de îndoială. Când suntem conectați spiritual cu cineva, instinctele noastre funcționează mult mai bine, chiar dacă logic nu ne putem explica acest lucru.

2. Ne simțim în siguranță, atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic.

Când ne conectăm spiritual cu cineva, prezența respectivei persoane ne calmează. Tot stresul, nervozitatea și temerile noastre, dispar în prezența ei. Ne simțim în siguranță când suntem cu ea.

3. Ne simțim liberi.

Ne putem exprima liber, cu direcție și spontaneitate, ori de câte ori suntem cu o astfel de persoană. Nu ne facem griji că am putea să fim înțeleși greșit, interpretați greșit sau expuși. Avem un sentiment extraordinar de eliberare.

4. Simțim că ne cunoaștem dinainte.

Prezența unei astfel de persoane, atinge o coardă sensibilă în noi. Există un fel de intimitate, care ne aduce mai aproape de persoana cu care suntem conectați spiritual. Parcă ne cunoaștem dintotdeauna, chiar dacă tocmai ne-am cunoscut.

5. Există încredere.

Nu ne îndoim în nicio clipă. Știm doar că ea este persoana în care putem avea încredere. O simțim în noi înșine, fără a fi nevoie să ne aducem vreo dovadă de cât de fiabilă este.

6. Comunicăm în tăcere.

Când suntem cu cineva cu care ne conectăm spiritual, cuvintele, adesea, nu sunt necesare. O privire este suficientă pentru a ne exprima bucuria, anxietatea sau frica.

Celălat, pur și simplu ne cunoaște și ne înțelege sentimentele sau starea de spirit. Și noi simțim la fel.

7. Avem conversații semnificative.

Ne conectăm adesea la un nivel mai profund cu oamenii cu care avem o conexiune spirituală. Nicio conversație nu este superficială sau lipsită de sens.

Ne deschidem sufletele până în cele mai lăuntrice locuri ale ființei noastre, în mai multe rânduri, astfel încât, fiecare ajunge să ofere celuilalt cunoștințe despre propria persoană, dar și despre lumea din jurul său.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook