Pentru aceste 3 zodii, dragostea vine în septembrie…

Pentru aceste 3 zodii, dragostea vine în septembrie...

Frunzele vor cădea și inima va flutura. Unii au experimentat dragostea de vară iar alții încă au așteptat-o ​​și nu a venit niciodată. Alții au devenit iubitori de vară și povestea lor s-a încheiat odată cu sfârșitul verii.

Trei zodii care au avut ghinion în dragoste în această vară, își vor găsi dragostea în toamnă, când va începe frigul și este timpul pentru doi.

Taur

Vara în care această zodie nu s-a apropiat de cineva de s3x opus a trecut și vine o toamnă cu multe promisiuni și o săgeată a iubirii înaripate, lovind-o acolo unde se așteaptă mai puțin.

Taurul se va îndrăgosti brusc, intens, fulgerător și va experimenta iubirea intens, cu îmbrățișări calde și săruturi fierbinți.

Săgetător

Eșecurile epice ale întâlnirilor din vară i-au amintit încă o dată Săgetătorului că nu se pricepe prea bine să-și aleagă un partener. Așa că, în această toamnă, dragostea va veni să-l găsească. Va fi una dintre puținele ori în care această zodie nu va alege, ci va fi aleasă și, într-adevăr, acesta va fi cel mai înțelept lucru pe care l-a făcut până acum.

Peşti

Suferința nativului din Pești din timpul verii este de nedescris. A fost într-o relație, s-a despărțit, a fost trist și acum i-a trecut și este gata să-și refacă viața cu o persoană nouă, care nu va fi absolut deloc asemănătoare cu cea cu care a fost înainte. Gata cu dramele pentru Pești, acum el se va încuraja cu noua lui iubire.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook