Cum vei ști în 30 de secunde că bărbatul care îți place ți se potrivește…

Cuplu la restaurant

Este timpul să te întâlnești cu cel pe care l-ai așteptat de atâta timp, dar nu știi dacă are personalitatea potrivită pentru a începe cu el o relație plină de sens.

Dacă te întrebi dacă el este într-adevăr tipul amuzant și inteligent pe care l-ai descoperit în mesaje, mai ales dacă nu l-ai întâlnit personal, există un truc de 30 de secunde care îți va oferi imediat răspunsul pe care îl dorești.

Chiar dacă te gândești la modul în care poți înțelege și psihicul personajului pe care îl ai în fața ta, atunci când vine vorba de prima întâlnire, lucrurile sunt dificile. Mai ales dacă până acum ați comunicat doar prin social media și nu personal.

La prima întâlnire, acordă o atenție deosebită modului în care tratează personalul restaurantului sau al barului.

Observă-i gesturile și cuvintele. Spune „te rog” și „mulțumesc” când comandă? Își mută scaunul ca să nu-i stea în cale chelnerului atunci când se ridică pentru a merge la baie? Dacă răspunsul este da, merită să ieși din nou cu el, cu condiția să existe chimie între voi, desigur.

Dacă ignoră sau mai rău, dacă insultă personalul restaurantului sau al barului, indiferent cât de frumos se poartă cu tine, tine minte: grosolănia este un comportament repetitiv. Nu te irosi pe oameni cu astfel de atitudini și oferă oportunități celor care merită și care ți se potrivesc.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook