Știu din zodia ta care este lucrul care te stresează…

Știu din zodia ta care este lucrul care te stresează...

Acesta este motivul pentru care devii stresat și, posibil, iritat.

Cu toții, în funcție de zodia noastră, avem ceva care ne stresează prea mult în viața de zi cu zi sau, și mai rău, ne irită. Ce îți poate provoca anxietate și nervozitate în funcție de semnul tău?

Berbec: Așteptarea

Ceva care necesită răbdare, este un coșmar pentru Berbec. Cozile lungi, punerea lui în așteptare sau așteptarea rezultatelor testelor (de tot felul) îl pot face să se sperie!

Taur: Mișcarea

A-ți împacheta lucrurile și a merge în altă parte este stresant pentru noi toți, însă pentru Taurul care iubește stabilitatea este un coșmar. Nu te mira dacă îl vezi transpirat, gâfâind sau având o privire disperată în fața autocarului.

Gemeni: Programul strict

Ca spirite libere, Gemenii urăsc să fie legați, mai ales de programe și planuri stricte, deoarece au propriile lor ritmuri. Un geamăn poate rătăci pe ici și colo și să își facă treaba în reprize. A avea pe cineva care să stabilească cât de mult sau cum să lucreze, este văzut ca ceva care îi limitează independența, așa că stresul este sigur.

Rac: Separarea

Pentru oricine, o despărțire de persoana iubită este grea, dar sensibilul Rac simte că își pierde o parte din corp, așa că, nu numai că nu îi este ușor să se obișnuiască cu ideea, dar este pe punctul de a se prăbuși .

Leu: Lucrurile care nu merg așa cum vrea el

Leul puternic și încrezător se poate descurca cu aproape orice, cu excepția faptului că nu are rezultatul pe care și-l dorește. Dacă ceva nu merge așa cum își dorește și îi strică întregul plan pe care îl avea în minte, atunci pregătește-te pentru o mega dramă.

Fecioară: Nu ar trebui să fie haos în jurul ei

A locui cu cineva neglijent sau dezordonat, care își încurcă și propriile lucruri sau șederea într-o locuință murdară care nu respectă toate regulile de igienă, îi poate provoca o criză de nervi.

Balanță: Disputa

O dispută intensă, uneori chiar și o ceartă, pentru unii oameni, poate fi deosebit de revigorantă sau poate fi o oportunitate de a lămuri lucrurile. În schimb, pentru Balanța pașnică, orice fel de conflict este un test mental. Efortul pe care îl depune pentru a restabili pacea, poate fi ceva devastator pentru sistemul său nervos.

Scorpion: Infidelitatea

Este dificil pentru oricine să treacă peste o trădare, fie că vorbim despre o relație de prietenie, profesională sau romantică. Pentru Scorpionul de încredere, infidelitatea este cea mai rea formă de trădare, este un cuțit direct în inimă. Infidelitatea îi provoacă furie interioară și obsesii și, cu siguranță, îi va lua ani să-și revină din șoc.

Săgetător: Restricțiile

Săgetătorul iubește schimbarea și expansiunea. Îi place aventura, să experimenteze lucruri noi și idei proaspete. În momentul în care începe să simtă că stagnează în fiecare domeniu al vieții, al dragostei, al muncii sau să rămână “blocat” în același oraș, se simte prins în capcană și poate intra în panică.

Capricorn: Demiterea

Cu toții avem nevoie de siguranță financiară și bineînțeles că suntem interesați să progresăm în munca noastră dar, pentru un Capricorn clasic, siguranța financiară face parte din viața lui. Așa că, teama de o eventuală concediere, în loc să obțină o promovare și o mărire de salariu, îl poate face să dispere.

Vărsător: Birocrația

O detestă, o detestă, o urăște și, de fiecare dată când este forțat să intre în contact cu birouri publice, devine excesiv de anxios și nervos, chiar și la gândul că are nevoie de semnături și ștampile sau de a urca și coborî etajele, uitându-se după superiori și manageri.

Pești: Graba

Peștii se mișcă în ritmul lor, spre deosebire de ritmul celorlalți. A fi forțați să acționeze imediat, să ia decizii sau să aibă inițiative definitive sau să alerge pentru a respecta un termen limită, este cel mai rău coșmar al lor.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook