„Te iubesc” nu include „îmi aparții”…

Femeie care zâmbește

Ești născut de femeie și măcar pentru acest lucru trebuie să respecți femeile. Nu îți respecta doar mama, ci pe toate femeile care vor veni în calea ta. A fi mai puternic, nu te face o ființă superioară. Folosește-ți puterea pentru a proteja, nu pentru a o amenința sau lovi.

O femeie, la fel ca și un bărbat, are opțiunea de a părăsi o relație atunci când nu se mai regăsește în ea. Dacă o femeie vrea să plece, poate să spună că nu ai reușit să-i oferi ceea ce are nevoie sau orice alt motiv.

O relație nu este o închisoare iar tu nu ești gardian.

Ea nu a fost condamnată de vreo instanță să fie cu tine pentru totdeauna. Așa că, dă-te deoparte, și las-o să meargă unde vrea.

Nu este proprietatea ta!

Fiecare om are dreptul să poată decide pentru viața lui, fără ca viața lui să fie în pericol. Fie că este vorba despre bărbat sau femeie.

Când te apropii de o femeie, fii politicos. Nu fi extravagant și ostentativ. Nu fi încăpățânat, arogant și împovărător. Fii un gentleman și inspiră încredere. Fii politicos și evita să o faci de rușine.

S-ar putea să nu te mai placă. Nu este obligată să te placă la nesfârșit. Când se întâmplă asta, tu mergi pe drumul tău și ea va merge pe al ei. Alegem femeia ca entitate egală cu noi și împărtășim, cu discuție și logică, nevoile unei conviețuiri.

Femeia care te iubește, nu se va gândi niciodată să te înșele.

Aceasta este lege. Așa că, oprește geloziile și las-o să respire liber. „Te iubesc” nu include „îmi aparții”. Nu include: „fac ce vreau și cu cine vreau, dar iartă-mă pentru că te iubesc”.

Oferă unei femei 10 emoții și ea îți va da 20-30 înapoi. Oferă-i dragoste și îți va da adorație. Vorbește cu ea frumos și își va aminti. Respect-o și ea te va respecta. Ascult-o. Simte-o. A călători cu ea, va fi cea mai frumoasă călătorie.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook