Femei zodiacale care nu se nasc „Gospodine vesele”…

Femei zodiacale care nu se nasc Gospodine vesele”...

Vor să lucreze chiar și după ce se căsătoresc…

Aceste femei zodiacale nu pot sta acasă și se “joace” de-a „gospodinele fericite”. Nu este că nu se descurcă bine cu treburile casnice, că nu știu să gătească, să facă dulciuri sau că sunt dezordonate, le place doar să muncească pentru a simți că contribuie la bunăstarea lor și a familiei lor. De aceea vor să continue să lucreze chiar și după ce se căsătoresc sau au copii.

Să vedem puțin mai jos despre care vorbim:

BERBEC

Femeia Berbec este o persoană activă. Nu poate sta într-un singur loc. Ea vrea să lucreze, să-și ocupe mintea, să se miște și să socializeze și prin munca ei. Nu o vei vedea niciodată stând într-un loc prea mult timp, îi place să aibă un program încărcat în fiecare zi.

Cu cât are de făcut mai multe, cu atât este mai fericită. Munca ei o umple și o face să se simtă utilă, competitivă, capabilă și energizantă. Femeia Berbec își stabilește continuu obiective pe care își dorește să le atingă și le caută din ce în ce mai mult în viața ei. Nu stă niciodată cu mâinile în sân.

LEU

Femeia Leu nu poate sta mult timp fără să muncească, pentru că atunci simte că este inutilă și că nu oferă ceea ce ar putea oferi. Leoaica pune întotdeauna ștacheta sus. Ea are visuri mărețe și va face tot ce îi stă în putere pentru a le atinge. Dacă doar stă și nu lucrează, atunci nu are nicio șansă să-și realizeze planurile și obiectivele.

Ea știe foarte bine acest lucru, motiv pentru care o vezi mereu lucrând, făcând lucruri, alergând și, în general, fiind activă. Are pretenții mari față de ea însăși, pentru că știe cât de capabilă este și cât de mult poate realiza. Ea se compară cu ceilalți din jurul ei și nu își va permite să rămână în urma “competiției” sub nicio formă.

FECIOARA

Fecioara este “furnica” zodiacului. Nu încetează niciodată să lucreze sau să facă ceva. Nu există o a doua alegere pentru ea. Există doar muncă și nimic altceva. În general, este și o perfecționistă în viața ei și nu este niciodată mulțumită de ceea ce fac oamenii din jurul ei.

Dacă nu pune mâna să facă ea, simte că nimic nu este în regulă și respinge imediat orice lucru făcut. Este destul de dură și pretențioasă cu ea însăși și nu se calmează ușor. Nu poate fi mulțumită ușor, motiv pentru care își permite doar puțină odihnă și relaxare. Doar cât să-și refacă puterile și să înceapă munca din nou.

CAPRICORN

De câte ori ați auzit despre Capricorn că este un workaholic? Dacă ai măcar un Capricorn în viața ta, sigur ai văzut asta din prima clipă. În primul rând, pentru ei, importantă este cariera și munca lor. O zi fără muncă este o zi pierdută pentru Capricorn. Nu poți face nimic pentru a-i răzgândi.

Nu se relaxează și nu se calmează niciodată. Cu un laptop și un telefon mobil în mână, tot timpul face schimb de mailuri și este în contact cu biroul. În mintea unui Capricorn există arhive și o listă de lucruri de făcut. Dacă nu o face, atunci își pierde controlul și asta are un impact mare asupra psihologiei sale.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook