Femeia complicată. Cu cât este mai greu să o înțelegi, cu atât mai ușor este să o iubești…

Femeie în parc, imagine alb negru

Oricât ai încerca să te convingi că ceea ce simți pentru ea este doar o pasiune nebună și oricât ai încerca să te opui, ea în fiecare zi îți va da motive să o iubești și mai mult.

Ea – te atrage și te respinge, te aprinde și te stinge, te provoacă și dispare, este ca o ploaie de vară care, deși îți udă hainele, te răcorește. Ea – este și cald și rece, și dulce și amar, și foc și gheață, și nord și sud, și plus și minus, și furtună și senin.

Încerci să înțelegi ceea ce simți pentru ea, să o înțelegi, însă pe măsură ce faci asta te afunzi și mai tare în mreaja ei.

Este greu să o înțelegi dar ușor să o iubești.

Ea – este briza mării într-o zi caniculară. Te năucește, te ademenește, și chiar dacă te face să vezi lumea în alb și negru – pe ea o visezi în culori. Ea nu este ca celelalte femei. Nu ai mai întâlnit pe nimeni ca ea.

Ea nu este o femeie perfectă dar misterul care planează în jurul îi conferă o frumusețe aparte. Pentru tine poate părea un cufăr plin de secrete, însă ea nu ascunde nimic.

Ești atât de pornit să înțelegi ce simți pentru ea încât îți scapă esențialul – sufletul ei. Tu ești concentrat pe persoana ta, să îți reprimi sentimentele, să te opui atracției tale față de ea și astfel, ea rămâne un mister pentru tine.

Tu te concentrezi pe destinație în loc să te bucuri de călătorie.

Acceptă că te-ai îndrăgostit de o femeie complicată și iubește-o pur și simplu. Bucură-te de faptul că acestă femeie nu este deloc previzibilă și descoper-o puțin câte puțin în fiecare zi.

Dacă ți se pare că nu știe ce vrea, gândește-te că te vrea pe tine dar încă nu realizează asta. Își va da singură seama după felul în care te vei purta cu ea. Iubește-o cu toate defectele și calitățile ei, cu toate stângăciile ei, pentru că o femeie care nu știe ce vrea, este limpede că are nevoie să fie iubită.

Singurul lucru de care nimeni nu se satură niciodată este iubirea.

Oricât de complicată și greu de înțeles ar părea o femeie, dacă vrei să o cucerești, iubirea este singurul lucru cu care nu vei da greș. Iubește-o în așa fel încât să înțeleagă că nu mai există nimeni care să o poată iubi mai mult.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook