Cele 4 zodii cărora le este greu să depășească ceea ce au trăit alături de partenerul(a) lor…

Cele 4 zodii cărora le este greu să depășească ceea ce au trăit alături de partenerul(a) lor...

Amintirile și nostalgia vremurilor fericite pe care le-au trăit împreună, nu le lasă pe aceste zodii să uite și să meargă mai departe.

Unii oameni, după o despărțire, se aruncă cu dor în căutarea unor noi orizonturi amoroase, lăsând deoparte amintirile care, uneori, apar și le amintesc de vremurile fericite pe care le-au trăit alături de fosta lor relație.

Dar sunt și alții cărora, nu numai că le este greu să depășească o despărțire, dar tind să poarte în ei traumele trecutului și să se scufunde într-o situație tristă și adesea fără capăt, în care amintirile și nostalgia momentelor fericite pe care le-au trăit împreună nu îi lăsa să uite și să meargă mai departe.

Citiți mai jos care semne zodiacale trec cu greu peste ceea ce au trăit alături de fostele relații și care trec cu greu la o nouă relație.

TAUR

Taurul este una dintre zodiile căreia îi este greu să treacă peste o fostă relație. Poate fi absolut încăpățânat, dar este și un romantic secret care se îndrăgostește profund și intens.

Deși Taurii se bucură de timp pentru ei înșiși, le place și rutina zilnică și, odată ce se obișnuiesc să trăiască cu un partener, le este foarte greu să-și imagineze că sunt singuri, fără să se bucure cu el/ea în aceste mici momente de zi cu zi.

Desigur, ceea ce le lipsește poate nu este nici măcar fosa relație, ci stabilitatea și securitatea pe care i le-a oferit aceasta. Acest semn de pământ vrea să se simtă confortabil, fără dificultăți și, cel mai probabil, va pierde mult timp alături de cineva față de care nu mai simte nicio atracție.

RAC

Îți amintești de Rose și Jack din filmul Titanic? Ei bine, dacă Rose ar fi un Rac, sunt șanse ca ea să-l țină în continuare de mână pe Jack, ținându-se de el pentru eternitate!

Adevărul este că Racii nu știu cum să te lase să pleci. De ce să-și mute viața înainte când pot să se închidă, să plângă, să regrete, să-și amintească și să se uite la fotografii vechi cu partenerul(a) lor, cufundați în amintiri nostalgice?

În general, Racii au tendința de a “vizita” trecutul din nou și din nou, mai degrabă decât să trăiască în prezent sau să-și imagineze viitorul. Tendința lor de a vedea trecutul prin ochelari de culoare roz, predomină, chiar dacă a existat un motiv foarte bun pentru despărțirea lor. Fără îndoială, acest semn de apă poate rămâne atașat de o relație pentru foarte mult timp.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt creaturi foarte logice, așa că s-ar putea să fii surprins să le vezi pe această listă. Dar la fel ca și celălalt semn de pământ, Taurul, Fecioarele se dezvoltă pe rutină și predictibilitate. Își doresc o relație care să dureze și, din moment ce sunt destul de timide, le este greu să înceapă ceva nou.

Acest semn zodiacal nu se poate simți confortabil cu oricine și, atunci când se conectează cu o singură persoană, este de obicei o relație semnificativă. În plus, Fecioarele tind să investească mult în relațiile lor, așa că atunci când o relație se termină, nu își doresc doar fostul(a) înapoi, ci vor să vadă că „investiția” a fost profitabilă.

BALANȚA

La fel ca și Taurii, Balanțele sunt incurabil de romantice, deoarece sunt conduse de planeta iubirii, Venus. Sunt cunoscute pentru nehotărârea lor, dar și pentru nerăbdarea și dorul de a se bucura de laturile plăcute ale vieții. Este puțin probabil ca acest semn să facă primul pas într-o despărțire și este foarte probabil să plângă mult după încheierea relației lor.

Indiferent cât de dur i-ar fi tratat un fost(ă) partener(ă), Balanțele sunt persoane incredibil de înțelegătoare, care pot ierta și uita aproape orice.

Desigur, ceea ce nu pot și le este foarte greu să uite, este cât de mult și-au iubit și poate că încă își iubesc partenerul(ă). Cei care aparțin acestei zodii sunt idealiști, și vor păstra aprinsă flacăra iubirii lor pentru fostul(a) lor, până când, bineînțeles, altcineva le va capta interesul.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook