ZODII care își vor spune părerea, chiar dacă nimeni nu le întreabă…

ZODII care își vor spune părerea chiar dacă nimeni nu le întreabă...

Ele sar din neant doar pentru a-și exprima punctul de vedere. În mod clar, nimeni nu le-a întrebat ceva și nici nu le-a adus în discuție. Cu toate acestea, aceste zodii au nevoie să-și spună părerea și o vor face indiferent cât de mult s-ar supăra alții pe ele, chiar dacă le atrag atenția că s-au amestecat acolo unde nu ar trebui.

Să vedem puțin mai jos despre ce semne vorbim și bineînțeles să le analizăm:

TAUR

Taurul este un semn atât de încăpățânat, încât cel mai bine este să îi asculți părerea atunci când are ceva de spus. Nu-i pasă dacă vei urma sau nu sfaturile lui. Dar îi pasă cu adevărat dacă îl respingi, dacă îl ignori sau îi disprețuiești eforturile lui de a fi de ajutor.

Când Taurul are ceva de spus, o va spune. Nu contează dacă este momentul sau locul potrivit pentru a o face. Unora le place să se asculte pe ei înșiși, dar Taurul vorbește atunci când crede că are ceva important de spus.

GEMENI

Gemenii au întotdeauna ceva de spus și vor spune, fie că este subtil sau nu. Poți învinovăți un Geamăn pentru nevoia lui de comunicare constantă sau pentru credința sa că ceilalți vor să știe ceea ce are de spus, indiferent dacă îi întreabă sau nu. Dar, Geamănului îi place să-și împărtășească punctul de vedere cu ceilalți.

De fapt, el trăiește pentru acest motiv. Nu îl vei descuraja spunându-i că nu ai nevoie de sfatul lui, deoarece nu este cel mai disciplinat ascultător. Acest lucru se poate dovedi a fi un lucru bun în unele cazuri, dar cert este că Gemenii trebuie să lucreze mult la problema granițelor.

VĂRSĂTOR

Vărsătorilor le place să ofere celorlalți punctul lor de vedere, pentru că ei cred că, dintre toate semnele zodiacale, ei au cea mai mare experiență în situațiile vieții. Chiar dacă nu știu cu adevărat despre ceea ce vorbesc, vor spune ceea ce trebuie să spună, astfel încât ceilalți să știe unde se află în legătură cu o problemă.

Vărsătorul este foarte obișnuit să își spună părerea așa că, uneori, este mai bine să-l lași să vorbească decât să-l oprești. Deși înțelege totul, nu se pricepe foarte bine la sfaturi. Dar, el va ridica întotdeauna o chestiune controversată și va avea o opinie despre ea.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook