O femeie căsătorită dezvăluie cum l-a făcut pe soțul ei să se îndrăgostească din nou de ea…

O femeie căsătorită dezvăluie cum l-a făcut pe soțul ei să se îndrăgostească din nou de ea...

Dificultățile, rutina și obligațiile sunt principalele motive care pot face o relație să se blocheze.

Dragostea și pasiunea au făcut loc iubirii, înțelegerii și respectului – baze solide pentru a menține o căsnicie vie. Totuși, de multe ori, ne odihnim și nu știm ce să facem pentru a reaprinde flacăra care ne-a unit inițial cu jumătatea noastră.

O suferindă care și-a văzut căsnicia slăbită ne împărtășește experiența ei, nu numai despre modul în care și-a salvat relația, ci și despre modul în care și-a făcut soțul să se îndrăgostească din nou de ea.

„Eu și soțul meu suntem un cuplu încă de pe vremea studenției. A fost dragoste la prima vedere și instinctul îmi spunea că acesta va fi bărbatul alături de care îmi voi petrece toată viața. Și mi s-a confirmat 5 ani mai târziu, când m-a cerut în căsătorie.

Nu am avut niciodată probleme unul cu celălalt și rar ne certam.

Cu toate acestea, de-a lungul anilor, dificultățile cu care ne-am confruntat și rutina și-au pus amprenta asupra relației noastre. La început am simțit că există un “iceberg” între noi. Conversațiile noastre au fost doar despre copii și gospodărie, rareori petreceam timp împreună și nu aveam contact s3xual.

Într-o noapte când eram singuri, mi-am dat seama că nu aveam ce să ne spunem unul altuia, mi-am dat seama cât de blocați eram. Nu era pasiune! Arătam mai mult ca niște colegi de cameră decât ca soț și soție!

Gândul acesta m-a făcut să intru în panică.

M-am gândit tot timpul la asta și am discutat cu cea mai bună prietenă a mea. „Din moment ce simți așa, de ce nu faci ceva în privința asta?”, m-a întrebat ea și am fost într-adevăr pierdută o vreme și nu știam ce să răspund. Ea a avut dreptate! Auzim tot timpul că pentru a menține flacăra aprinsă într-o relație pe termen lung, este nevoie de efort constant. Asta a trebuit să fac și asta am făcut.

Nu am vorbit niciodată cu soțul meu despre preocupările mele. Mi-am schimbat atitudinea și am așteptat să văd cum va reacționa. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să ne fac viața amoroasă mai spontană. Am început să creez situații ca să ne putem apropia. Nu este ușor – mai ales când ai copii – dar nici imposibil.

Încetul cu încetul, am revenit amândoi în arena iubirii și asta ne-a făcut foarte fericiți. Soțul meu a început din nou să aibă grijă de aspectul lui și a cochetat cu mine cu fiecare ocazie.

Am început să-i las note dulci în bucătărie sau pe noptiere și să-i trimit mesaje la serviciu. Cât de dor îmi este de el și cât de mult mă gândesc la el. Mici acțiuni care, însă, au îmbunătățit semnificativ relația dintre noi.

Acum câteva zile, fiica noastră l-a întrebat pe tatăl ei de ce zâmbește mereu când se uită la mine și răspunsul lui a fost „pentru că sunt îndrăgostit”. Inima aproape că mi-a sărit din piept și chiar m-am înroșit. Da, dragostea se dezumflă și trece… Dar asta nu înseamnă că nu o poți aduce înapoi”.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook