5 motive principale pentru care oamenii puternici lasă karma să se răzbune…

5 motive principale pentru care oamenii puternici lasă karma să se răzbune...

Există cinci motive principale pentru care ar trebui să lași karma să se răzbune pentru tine.

În timp ce mulți oameni cred că vor fi mulțumiți răzbunându-se pe cineva care le-a greșit, oamenii mai puternici știu că este mai bine să lase karma să-și facă treaba. Roata se va întoarce, așa că nu este necesară răzbunarea și există cinci mari motive pentru care să nu o faci:

1. Este mult mai satisfăcător să vezi cum karma preia controlul.

Oamenii care sunt obișnuiți să le greșească ceilalți și să le facă rău, vor primi același lucru mai devreme sau mai târziu. Când karma lovește, nu ratează niciodată și lovește la fel de tare ca și cum toate greșelile făcute de acea persoană ar fi fost adunate la un loc.

Privind pe cineva distrugându-se singur, este mult mai satisfăcător decât să te răzbuni personal. A te răzbuna, nu te face întotdeauna să te simți bine, pentru că este mult mai bine să vezi pe cineva primind de la viață ceea ce merită.

2. Lăsând karma să-și facă treaba, îți menții mâinile curate.

Este important să îți păstrezi mâinile curate. Răzbunarea, uneori, nu poate fi obținută ușor. Cu toate acestea, karma nu trebuie să implice nicio activitate negativă. Răzbunarea este întotdeauna o muncă murdară, dar karma îți ține conștiința curată.

Păstrează-ți în siguranță inima și mintea, lăsând karma să se răzbune pentru tine. Oamenii puternici cunosc valoarea și importanța păstrării mâinilor curate.

3. Știi că trebuie să îți alegi bătăliile.

Oamenii înțelepți știu că nu pot lupta deodată împotriva lumii întregi. Este important să ne amintim că, la sfârșitul zilei, a avea mai multe lupte simultan este contraproductiv.

Dorința de răzbunare se transformă adesea în răutate. Aceste vicii nu merită energia ta mentală. Energia ta este mai bine cheltuită țintind spre viitor, nu spre viciile sau nedreptățile trecutului.

4. Dacă te răzbuni, consecințele pot fi îngrozitoare.

Chiar dacă reușești să-ți păstrezi mâinile curate cu versiunea ta de răzbunare, există întotdeauna consecințe asupra acțiunilor tale. O imprevizibilitate este karma însăși.

Chiar dacă nimeni nu știe ce ai făcut, efectul karmic nu este negat. Vei ști ce ai făcut, la fel și universul. Oamenii puternici știu că karma lor pozitivă este mai valoroasă decât orice răzbunare.

5. Cea mai bună răzbunare este să trăiești bine.

Poetul și oratorul din secolul al XVII-lea, George Herbert, a spus: „A trăi bine este cea mai bună răzbunare”.

El a avut dreptate. Cel mai bun mod de a te răzbuna pe cei care ți-au greșit, este să-ți trăiești viața cât de bine poți. Succesul tău este cel mai important lucru, iar cei care ți-au greșit în trecut vor fi geloși pe realizările tale, deoarece din cauza incompetenței lor, ei nu pot avea parte de succes.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook