Cele 4 femei ale zodiacului care, nici în despărțire, nu își pierd demnitatea…

Patru femei demne

De la aceste 4 femei ale zodiacului, nu vă așteptați la blesteme, certuri, plâns sau implorare.

Nu își vor scădea demnitatea în niciun caz, nici măcar în cele mai grele momente, chiar dacă este vorba despre o separare. Vorbim aici despre semnele zodiacale care pun imaginea, mândria și demnitatea mai presus de orice și care nu vă vor arăta niciodată cât de mult au fost rănite și au plâns.

LEU

Chiar te așteptai ca “regina” zodiacului să-și piardă cumpătul? Leoaica nu și-ar scădea niciodată din demnitate după o despărțire. Mai degrabă te-ar privi cu zâmbind și ți-ar spune: „Ți-am făcut o favoare să fiu cu tine… prostule!”.

BALANȚA

Ea este femeia care nu ți-ar oferi niciodată satisfacția de a-ți cere schimbarea sau de a te întreba „de ce?” sau în general de a-ți arăta cât de mult o doare și dacă o doare. „Apropo, mult succes în viața ta și îți doresc numai bine!”, aceasta va fi atitudinea ei față de tine.

SCORPIONUL

Hai acum, într-adevăr. Recunoaște! Este o surpriză că Scorpionul este pe listă? Femeia Scorpion își îți arată sentimentele? Vorbim de „poker face” la nivel mare. Dar nu-ți face griji, se va răzbuna. Poate dura ceva timp, dar o va face. Și, bineînțeles, te va “măcelări” cu “mănuși”, fără să-și scadă din demnitate.

CAPRICORNUL

Oricât de rece și de dură crezi că este în general în viața ei, ea va fi cu atât mai dură; „un stâlp de gheață” – după despărțirea de tine. Nu-ți va arăta niciodată cât de rănit este sau dacă este la pământ din cauza ta. Cu stilul celor 40 de cardinali, ea îți va spune „la revedere” și nu se va uita niciodată înapoi la tine. Pentru ea vei fi… nimic!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook