7 moduri de a determina un bărbat să facă ceea ce vrei…

7 moduri de a determina un bărbat să facă ceea ce vrei...

Da, știu, te amuză acest titlu. Și pe mine. Însă dacă ne uităm la cele mai căutate expresii de pe google, vom afla că este subiect cât se poate de căutat. Așa că, iată 7 moduri de a determina un bărbat să facă ceea ce vrei:

1. Fii dulce

Ești sigură că ești cât se poate de dulce? Bărbații cu greu pot spune “nu” unei femei care pune în comportamentul ei linguri suplimentare de zahăr. Asta nu înseamnă că ești naivă, ci dimpotrivă. Înseamnă că ai capacitatea de a-ți folosi armele feminine în avantajul tău.

2. Oferă-i ceva în schimb

Vrei să-ți convingi partenerul să meargă la petrecerea unui coleg și el deja s-a plictisit, doar gândindu-se la asta? Mituiește-l. Cu o zi înainte de petrecere, pune desertul lui preferat în frigider, cumpără-i fără să îți spună ziarul lui de sport preferat sau pregătește-i mâncarea preferată. Chiar dacă îți înțelege motivul, cu siguranță va aprecia gestul.

3. Fă-l să creadă că este ideea lui

Poate părea complicat, dar generații și generații de casnicii au fost hrănite în acest fel, doar întreabă-ți mama. Poate suna complicat, însă tot ceea ce ai nevoie este o strategie bună. Doar plantează-i ideea și apoi așteaptă.

4. Comportă-te în mod tradițional

Multor femei le este greu să facă ceea ce este evident; să ceară politicos ceea ce vor de la partenerul lor. Dacă partenerul tău înțelege că ceva este important pentru tine, poți fi sigură că te va susține.

5. Arată-i bunătatea ta

Uneori succesul unei cereri, necesită o pregătire adecvată. Începe dimineața devreme și fă-l să se simtă foarte bine. Seara, când podeaua va fi acoperită cu petale de trandafiri și totul este roz, coace-l: spune-i că weekendul următor veți merge în vizită la părinții lui. Ce om ar putea fi iritat după un asemenea tratament?

6. Spune-o… cu un sărut

Starea romantică este o cheie sigură a succesului în atingerea scopului tău cu un bărbat. Înainte să-l întrebi ceva, sărută-l cu pasiune. În acest fel, este ca și cum ai spune: „Am nevoie de ceva de la tine, dar nu am chef să mă lupt pentru asta”. Ce bărbat ar putea spune “nu” unui sărut pasional de la iubita sa?

7. Dăruiește pentru a obține

Strategia „unul pentru tine și unul pentru mine” este sigură când este folosită într-un mod pozitiv. Dacă vrei ca partenerul tău să-ți gătească mâncarea preferată, gătește-i întâi tu ceea ce îi place.

Dacă vrei să mănânci la noul restaurant popular din oraș, acceptă să mergi cu el la cinema pentru a vedea noul film al regizorului său preferat, chiar dacă nu ești interesată. La urma urmei, secretul pentru ca o relație să se dezvolte în bine, este ca ambii membri să fie mulțumiți. Și să-și împlinească reciproc micile dorințe.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook