Dacă cineva face aceste 9 lucruri, înseamnă că flirtează cu tine…

Femeie și bărbat care vorbesc

Când vorbim despre flirt, oamenii se împart în două categorii.

Sunt cei care cred că toată lumea flirtează cu ei și cei care cred că nimeni nu flirtează niciodată cu ei. Cei din prima categorie, au avantajul că sunt bucuroși să creadă că toată lumea vrea să flirteze cu ei dar, în unele cazuri, vor fi dezamăgiți.

A doua categorie, însă, este și cea mai nedreaptă. Aceștia consideră că nimeni nu este interesat de ei, chiar și atunci când cineva chiar flirtează cu ei. Nu o vor înțelege și, prin urmare, nu vor răspunde interesului celuilalt.

Dacă te încadrezi în această a doua categorie, există o listă cu 9 moduri pentru a înțelege când cineva flirtează cu tine.

1. Râde la glumele tale, chiar dacă nu sunt tocmai inspirate. De fapt, nici nu contează foarte mult ceea ce spui, va fi de acord oricum cu tot ce spui.
2. Îți răspunde la toate mesajele tale, chiar dacă unele mesaje nu necesită neapărat un răspuns. Spre exemplu, dacă este coleg de serviciu: “La ora 10, este convocată ședință. Prezența este obligatorie!”

3. Încearcă să petreacă timp cu tine în fiecare zi. Caută motive să te vadă și uneori chiar inventează pretexte.
4. Apare chiar și la evenimente sociale plictisitoare, pentru că știe că vei fi acolo.

5. A încercat să te îmbrățișeze pentru a te saluta, chiar dacă ar fi putut să îți strângă doar mâna.
6. Se îmbată și îți trimite emoji-ul inimii pe Instagram. Se spune că omul la băutură spune adevărul. Mai ai nevoie și de alt indiciu?

7. Își face mereu timp pentru tine, chiar dacă are mult de lucru și puțin timp. Atunci când ai nevoie să te ajute cu ceva, pur și simplu lasă totul și îți sare în ajutor.

8. Picură indicii. Nu poate să își dea sama dacă și din partea ta există o atracție și, de aceea, tot timpul testează terenul, pentru a observa răspunsul tău.
9. Spune cât de mult te place. Când toate strategiile se epuizează, își va lua inima în dinți și îți va spune direct că te place.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook