Chimia dintre doi oameni poate fi simțită din primul moment…

Chimia dintre doi oameni poate fi simțită din primul moment...

Chimie – alinierea tuturor simțurilor, într-o armonie completă, în momentul în care îl întâlnești pe celălalt.

Această persoană a cărui chip, din prima clipă, îți va aminti de visul pe care l-ai avut de multă vreme, când ți-ai închis pleoapele și ți-ai imaginat sufletul pereche. În momentul în care ochii tăi întâlnesc această persoană, timpul se oprește.

Cuvintele sunt de prisos și respirația îți este tăiată. Rămâne doar ca ochii tăi să vorbească și să acopere toate golurile care există în tine. Tot ceea ce știai înainte să vă cunoașteți, nu mai este valabil.

Și aștepți constant să fii lângă această persoană.

Te lași liber(ă) să-i percepi aura. Tot ceea ce îți oferă prezența ei. Ceva înfricoșător de familiar și adorat încă de la prima întâlnire. Doar stai și observi această persoană. Îți imaginezi mâinile sale pe tine. Simți exact cum este să fii atins(ă). Și când te ține, parcă un scut al iubirii îți înconjoară corpul, ținându-te captiv(ă) într-o închisoare a tandreței.

Fața sa reprezintă tot ceea ce ai dorit mereu ca soarta să-ți aducă. Fiecare caracteristică a acesteia pare că a fost făcută doar pentru tine. Și așteptați constant un zâmbet de la ea. Vrei, în mod egoist(ă), ca fiecare reacție spontană a sa să fie cauzată de tine.

Așteptarea nu a fost niciodată un semn rău.

Tu studiezi semnele. Calculele și matematica nu se potrivesc aici. Nici algoritmi care te vor conduce la un rezultat pozitiv sau negativ. Aproape de ea, te pierzi în magia zilei de azi.

O magie care dă naștere primelor voastre expresii, de parcă ați fi trăit împreună în viața voastră trecută. Fenomenul că fiecare gând al tău, chiar înainte de a fi rostit, este în același timp exteriorizat din buzele sale.

Și rămâi cu gura căscată privind-o cu un dor neașteptat, pe măsură ce setea ta de a descoperi mai mult din ea crește. Și se desprinde fără efort. Nu depui nici un efort în orice se întâmplă între voi. Comunicarea voastră a fost conectată. Percepțiile vă leagă, ca sarea din alimente. Papilele voastre gustative s-au unit și au provocat o sărbătoare de plăceri.

Sărutul tău pecetluiește primul contact carnal. Potrivirea perfectă a buzelor care, din unirea lor, și-au pus amprenta asupra întregii tale ființe. Și călătorește cu tine, te duce cu ea peste tot, nu întrebi niciodată unde te va duce. Destinația îți este indiferentă.

Deci, te cucerește total, fără îndoială, și o urmărești necondiționat. Ochii săi emană încredere, un sentiment care a fost construit cu minuțiozitate de-a lungul timpului, dar care a răsărit fără efort în ceea ce acum este nedisimulat. Și vrei să o experimentezi la maximum.

Mirosul său este, pentru tine, cel mai captivant parfum pe care l-ai descoperit vreodată. O oază în care plutești și te pierzi până când zorii te găsesc în îmbrățișarea sa. Și îți amintește că, atunci când dormiți împreună, îți lași spiritul în siguranță în mâinile sale.

Respirațiile și bătăile inimii tale sunt sincronizate. Ele sculptează note comune pe doaga fericirii și te simți una cu celălalt. Este acel sentiment unic de intim și familiar pe care ființa ta îl emană de fiecare dată când vă descoperiți unul pe celălalt.

Și nu-ți face griji pentru viitor.

Acum ești sigur(ă) că până și obiectivele tale pot fi doar împărtășite. Știind că veți fi uniți de ceva profund și sincer, pe măsură ce obiceiurile voastre zilnice se vor îmbina.

Nu sunteți împreună pur și simplu pentru a vă lupta cu singurătatea, ci pentru că nu vă mai puteți imagina viețile voastre și pe voi ca două entități cu destinații separate.

Poate este destul de devreme, dar uneori, acele momente în care îți atinge sufletul cu un semn din cap, când ești speriat(ă) de puterea de atracție pe care o exercită asupra ta, atunci ajungi să ai conversații pe termen lung. Iar tu taci, de teama ca ea nu va simți că exagerezi și doar lași timpul să te confirme.

Nu vei dori să fii altundeva. Nu faci parte din niciun alt plan. Destinul care v-a adus împreună se va asigura, la fel ca în ziua în care v-ați întâlnit, că vă oferă motive să nu fiți departe unul de celălalt.

Într-o rutină în care buzele nu vorbesc, ci ochii. Cuvintele sunt eliminate. Într-o viață de zi cu zi în care nici nu trebuie să faci niciun fel de efort pentru a-l cuceri.

Pur și simplu îți va arăta dragostea prin acțiuni. Și vei răsplăti visul. O lume a ta, sub influența multor atingeri care creează dependență. Și sentimente care se ciocnesc și explodează, și îți șoptesc la ureche: chimia, este precum magia – nu se pierde. Ele plutesc ca balastul în univers. Atât de mult încât dacă te trezești rătăcind și te simți copleșit(ă).

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook