Mi-e dor de tine!

Un trandafir în mână

De câte ori ai spus asta? De multe ori sau de puține ori? La câte persoane? O vei mai spune o dată și va rămâne gravat în inima ta! Cehov a spus, mai mult sau mai puțin, așa: „Dragostea îi arată unui bărbat cum ar trebui să fie cu adevărat.”

Și are dreptate. Chiar dacă iubirea este demonizată de cei care se tem de ea, nimic altceva în lume nu este mai frumos decât acest sentiment.

Da. Când ești îndrăgostit, devii cea mai adevărată versiune a ta…

Te simți, în același timp, și cel mai curajos dar și cel mai speriat om. Cea mai completă și cea mai bună jumătate. Vezi totul colorat și totul alb-negru în același timp.

Vrei să spui toate cuvintele din lume și parcă nu ai spune nimic. Te gândești cât de mult ai greșit cuvintele, în trecut, când le-ai rostit fără să le înțelegi… Că nu le-ai păstrat pentru acea persoană care, nici nu ar avea nevoie să le audă. Le-ar simți înainte ca tu să i le spui.

Păstrează asta. Patru cuvinte; „Mi-e dor de tine…”

De câte ori ai spus asta? De multe ori sau de puține ori? La câte persoane? O vei mai spune o dată și va rămâne gravat în inima ta! O vei mai spune o dată și te va durea atât de tare, încât nu-ți va mai ieși din gură niciodată…

Poate nu o vei mai spune nimănui, îți spun adevărul.

Și aceasta va fi cea mai mare nedreptate pe care o poate experimenta oricine. Ca să nu mai spui nici măcar o dată „mi-e dor de tine”, ci doar să simți în fiecare celulă a ta…

Știu, de obicei, astfel de iubiri, genul cu „mi-e dor de tine”, ascund multă durere. Ele ascund scufundări în abis, în timp ce tu vrei doar să te stropești în apa mării…

Ce să faci cu rănile și zgârieturile tale în epoca efemerului?

Relații, prietenii, fericire, dragoste? Pe vremea aceasta, când scopul este trupul? Într-un moment în care căutăm convenabilul, nu idealul? Poți ajunge și tu acolo. În adâncuri… Dar, crede-mă, cu acest „mi-e dor de tine” nu are nicio potrivire. Este unic. Doar… Mi-e dor de tine!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook