Află cât de fidel este el în relația voastră conform ZODIILOR…

Află cât de fidel este el în relația voastră conform ZODIILOR...

Nu există nicio îndoială că mulți bărbați sunt intimidați de perspectiva angajamentului și adesea simt că vor renunțe.

Cât de fidel este el în relația voastră conform astrelor?

Deci, este bărbatul cu care te întâlnești îndrăgostit de tine? În ce măsură este relația ideală pentru tine? Sunteți temperamente compatibile? Relația ta are perspective?

Sunt multe întrebări care te “chinuiesc” și sigur este că Analiza Relației Astrologice are răspunsurile de care ai nevoie! Mai sunt însă câteva sfaturi care merită “studiate” cu atenție, pentru a afla dacă persoana iubită este fidelă în relația ta.

Astrele te vor ajuta și în acest caz. Tot ce trebuie să faci este să știi care sunt elementele care îl pot face să “dispară” sau să te înșele, mai devreme sau mai târziu.

Berbec

Bărbatul Berbec adoră să flirteze și știe să farmece femeile din jurul lui, cu personalitatea sa puternică. Cu toate acestea, atunci când o va găsi pe unica și singura femeie pe care o dorește, va pune capăt tuturor celorlaltor lucruri din viața lui și îi va rămâne fidel.

Dacă partenerul tău aparține zodiei Berbecului, atunci este cel mai probabil ca relația ta să se desfășoare fără probleme. Pentru a nu-l pierde, desigur, și pentru a-și păstra interesul pentru tine nediminuat, asigură-te că nu există nicio rutină în relația voastră. Berbecul nu suportă să facă aceleași lucruri în fiecare zi și trebuie să-ți amintești asta.

Taur

Tot ceea ce își dorește un Taur de la viața sa amoroasă, este să aibă o relație sinceră și plină de sens cu o femeie. Acest bărbat va fi pentru totdeauna devotat și loial relației tale. Cu toate acestea, trebuie să îți amintești că el așteaptă același lucru de la tine. Dacă îl rănești emoțional și îl faci gelos, atunci s-ar putea să-l pierzi.

Gemeni

Poate că are reputația de a fi ipocrit și cu două fețe, dar asta nu înseamnă că te va înșela. Adevărul este, desigur, că bărbatul Gemeni adoră să se distreze și este extrem de sociabil. Deci, este probabil ca, ori de câte ori lucrurile nu merg bine între voi, să se atribuie asta flirtului La sfârșitul zilei, se va întoarce mereu la tine. Dar pentru cât timp vei putea să-i accepți “nebunia”?

Rac

Bărbatul Rac ia în serios orice relație pe care o începe cu o femeie, și investește în ea din timp. Deci, se va gândi de două ori – și de trei ori – înainte de a face orice mișcare care ar putea răni sau supăra persoana cu care se află în relație.

Leu

Spre deosebire de credinciosul Rac, Leul trebuie îngrijit. Bărbatului aparținând acestei constelații îi este destul de frică de angajament și, în același timp, este foarte indecis și se poate răzgândi într-un minut (despre orice)!

Pe de-o parte vrea să fie într-o relație, iar pe de altă parte vrea să trăiască pentru totdeauna ca fiind singur. Așa că, acordă atenție semnelor alarmante și ia decizia potrivită pentru tine.

Fecioară

Fecioarele sunt narcisiste și acest element trebuie luat în serios dacă ești într-o relație cu un bărbat aparținând acestei zodii. Fecioara se iubește mai mult decât oricine altcineva din lume și își va pune întotdeauna propria fericire pe primul loc. Asta înseamnă că poate face lucruri care te vor răni, fără să se gândească prea mult. Încearcă să fii cool și găsește modalități de a-i arăta ce înseamnă să iubești cu adevărat pe cineva și să-i rămâi credinciosă.

Balanță

Balanța sociabilă se răzgândește constant și adesea nu știe ce vrea de la viață. El poate rămâne loial relației tale pentru o vreme dar, în curând, poate începe să iasă cu prietenii săi și să flirteze cu fiecare femeie pe care o întâlnește pe drum. Această fază se poate repeta des și te poate face stresată și tristă. Așa că asigură-te că ești pregătită pentru orice eventualitate înainte de a începe o relație serioasă cu el.

Scorpion

Bărbatul Scorpion este fidel într-o relație. Din păcate, totuși, este destul de nesigur, fapt care poate crea tensiuni în relația ta. S-ar putea să-i fie teamă că relația voastră nu va dura și s-ar putea să se încheie înainte de a-ți oferi o șansă serioasă romantismului tău. Dacă vrei să stai cu el, asigură-te că nu faci prea multă critică micilor lui obiceiuri proaste și arată-i că îl poți înțelege cu adevărat.

Săgetător

Bărbatul Săgetător poate cuceri cu ușurință o femeie și să o dezbrace. De ce? Pentru că pur și simplu nu știe ce vrea și de multe ori ia decizii fără să se gândească mai întâi. Este în favoarea unor relații serioase și de lungă durată, totuși, îi este greu să se angajeze unei singure persoane și să-i rămână fidel.

Capricorn

Dacă sunteți în căutarea unui bărbat pentru o relație serioasă, fără multe suișuri și coborâșuri, atunci ideal ar fi un Capricorn. Iubește tradiția, angajamentul și seriozitatea în viață și un lucru este cert: dacă i le oferi, el va rămâne fidel relației voastre.

Vărsător

Da, bărbatul Vărsător este dulce și fermecător. Când vine vorba de relații, totuși, poate fi un dezastru. El trimite femeilor mesaje și semnale mixte, pentru că pur și simplu nu poate decide dacă vrea să fie într-o relație sau nu.

Pești

Bărbatul Pești își caută în mod constant cealaltă jumătate, femeia pe care o va iubi și o va adora. Când o va găsi, va face tot ce îi stă în putere pentru a-și menține relația “vie” și sănătoasă, iar asta înseamnă că, cu siguranță, îți va fi fidel.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook