4 Semne că între voi există o atracție inexplicabilă…

Cuplu atracție

Să te simți fermecat instantaneu de cineva pe care tocmai ai cunoscut, și să simți că nu poți rezista sentimentelor tale, nu se întâmplă în fiecare zi! Atracția inexplicabilă dintre doi oameni, este ceva relativ rar, însă este atât de puternică încât nu o poți ignora! Dar cum vei recunoaște o astfel de atracție atunci când ți se va întâmpla?

Dacă simțiți o chimie fără precedent, atunci poate că există ceva între voi care merită investigat în profunzime. Descoperă 4 semne că între voi există o atracție inexplicabilă!

Cum vei ști dacă între voi există o chimie fără precedent?

1. Nu vă puteți opri din a vă privi unul pe celălalt

Dacă simți că nu îți poți lua ochii de la cineva, indiferent cât de mult ai încerca, asta înseamnă ceva. Mai ales dacă vezi că nici cealaltă persoană nu încetează să te privească, atunci poate că ai un indiciu că există ceva special între voi.

Mai mult, contactul vizual, este unul dintre elementele care dovedesc atracția și interesul, mai ales în stadiile incipiente ale cunoașterii.

2. Conversațiile voastre durează ore întregi

Ați întâlnit vreodată o persoană cu care să discutați ore întregi și să analizați totul? Dacă nu ți s-a întâmplat, să nu te simți ciudat, pentru că nu este ceva foarte comun.

Să simți o intimitate directă cu cineva și să nu-ți dai seama cât trece timpul atunci când vorbiți, este ceva extrem de fermecător!De fapt, este mai mult decât suficient pentru a te face să vrei acea persoană sau chiar să te îndrăgostești de ea!

3. Atingerea este electrizantă

Atingerea spune multe despre chimia dintre voi. Chiar dacă este o simplă atingere pe umăr sau ținându-vă de mână, uneori (foarte rar), acel contact poate fi aproape electric!

S-ar putea ca această persoană anume, să nu se potrivească cu alegerile pe care le-ai făcut până acum, însă când o atingi, simți această atracție rară și inexplicabilă.

Dacă ți se întâmplă așa ceva, merită să investighezi mai mult această legătură dintre voi, deoarece nu este ceva care se întâmplă în fiecare zi!

4. Vă înțelegeți perfect

Unor oameni nu trebuie să le spui prea multe pentru ca ei să înțeleagă perfect ceea ce vrei să le spui. Această comunicare specială, în care nu sunt necesare multe explicații și detalii, te relaxează și te face să te simți înțeles. Această atracție rară este greu de ignorat, vei simți ceva cum nu ai mai simțit.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook