Acesta este motivul pentru care femeile invidiază alte femei!

Acesta este motivul pentru care femeile invidiază alte femei!

Sunt sigur că multe lucruri te înfurie pe lumea asta, iar unul dintre ele este acela să auzi femei vorbind în mod defăimător despre alte femei, să le critice rău înfățișarea (în principal).

Femeile, ca ființe sensibile, pot simți mai ușor sufletul unei femei și am putea crede că se susțin reciproc și că nu își doresc să se devoreze, perpetuând stereotipuri și noțiuni patriarhale, care judeca femeia doar după înfățișarea exterioară și tratând-o ca pe un pocal al plăcerii.

O femeie nu înseamnă doar aspectul ei, ci toată lumea ei mentală este de netrecut și superioară.

Este aura pe care o emite. Farmecul pe care îl exercită asupra celorlalți este ceva ce poate avea o femeie care nu este atât de frumoasă. Nu are nicio valoare să fii o persoană frumoasă atunci când ești goală în interior.

Și sunt oameni care, da, iubesc, se îndrăgostesc, își doresc prieteni și se potrivesc cu persoane care poate nu sunt cele mai atrăgătoare, tocmai pentru că au văzut și alte daruri în ele. Oricât de ciudat ar părea asta unor femei…

Nu înțeleg cum poate cineva să judece oamenii și să-i separe după hainele pe care le poartă. Și mai ales, ca o femeie să judece o altă femeie negativ din acest motiv. Și mai sunt multe alte motive, însă sunt sigur că la acesta nu te-ai fi gândit. 🙂 O altă minune a acestei lumi și, cu siguranță, nu este singura.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook