Iubesc oamenii ale căror priviri nu au nimic de ascuns…

Privirea unei femei cu ochii albaștri

Ai întâlnit-o vreodată oameni cu priviri clare?

Priviri care îți rămân în memorie o viață. Ochi care spun mai mult decât cuvintele, ochi care vorbesc. Dintre atâtea cuvinte pe care le auzim și pe care le rostim în fiecare zi, cele mai adevărate ne-au fost spuse de privirile oamenilor sinceri, care vorbesc cu ochii.

Cei care nu se uită în jos pentru a spune adevăruri, care nu se uită în stânga și în dreapta atunci când vorbești cu ei, cei care ți se dezvăluie exact așa cum sunt.

Prin ochii lor vezi o lume întreagă. Își dezvelesc sufletul și te lasă să le vezi adevărul. Mă bucur că ai încredere în ei. Au o privire pătrunzătoare, împreună cu un zâmbet autentic și o strângere de mână fermă.

Le vezi furia nestăpânită și bucuria lor reală.

În ochii lor, poți vedea dezamăgirea, amărăciunea sau recunoștința. Poți vedea iubirea sau indiferența. Și dacă, uneori, nu vorbesc mult, prin ochii lor se aud gânduri, sentimente și acțiuni.

Oameni transparenți, autentici.

Ochii lor nu au culoare sau o formă specifică, însă au o strălucire profundă. Sunt dezarmant de cinstiți. Uneori sunt duri, alteori sunt tandri, însă întotdeauna sunt adevărați.

Ei nu trebuie să îți confirme sentimentele prin cuvinte. Cuvintele, de altfel, se îmbracă ușor cu adjective drăguțe și emoții camuflate.

Cu acești oameni, care te privesc drept în ochi, nu îți faci griji că ar putea exista mesaje criptate în spatele propozițiilor lor. Ei te privesc în ochi și își expun punctele slabe în fața ta.

Ei nu inventează scenarii pentru a impresiona, pentru că ei impresionează prin aspectul lor curat. Ei nu se vor ascunde după degetul lor, creând basme care te vor face să te simți confortabil.

Nu ai de ce să te temi de ei.

Ochii lor au curajul și îndrăzneala să-ți spună totul. Dacă le place de tine, o vei citi în ochii lor. Dacă se îndrăgostesc de tine, o vei vedea. Dacă nu te plac, te vor alunga, fără expresii pompoase și zgomot.

Ochii lor, transmit imaginea reală a emoțiilor pe care le simt, în toate formele lor. Ochii spălați de lacrimi ai celor care și-au întărit sufletul prin situații, cei care s-au acceptat și nu se rușinează cu asta, ei au privirea limpede.

Nu le pasă dacă sunt trădați.

“Minciuna” și “pretenția” sunt cuvinte necunoscute pentru ei. Ochii lor, vor vorbi și vor spune totul, poate chiar și ceea ce nu ar îndrăzni să exprime în cuvinte.

Am devenit maeștri în a ascunde ceea ce vrem să exprimăm.

Nu înțelegem că umorul, un compliment sau un zâmbet, valorează mult mai mult când sunt însoțite de o privire curată.

Nu vrem să vedem că dragostea, aprecierea și pocăința, sunt exprimate cu adevărat doar dacă privești cealaltă persoană drept în ochi, fără să-ți fie frică să arăți ceea ce simți cu adevărat.

Oamenii cu aspect curat, nu au nimic de ascuns. Ceea ce vezi este adevărat. Dar să știi că, ochii lor, vor rămâne ațintiți în mintea ta, pentru că este greu să scapi de onestitatea lor.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook