Oamenii buni sunt iubitori…

Femeie cu suflet bun

Într-o societate caracterizată de indiferență, oamenii buni sunt cei care fac diferența și ies în evidență din mulțime.

Dacă sunt străini, vei face tot posibilul pentru a-i introduce în viața ta în orice fel. Dacă, în schimb, sunt deja în viața ta, vei face totul pentru a-i menține exact acolo unde sunt.

Nu, nu sunt cei care să încerce să arate bine. La urma urmei, aspectul nu se potrivește cu filozofia lor de viață. Prin urmare, un element cheie al caracterului lor este autenticitatea.

Ei nu știu ce este șmecheria și nici nu se hrănesc cu elementele negative din jurul lor. Dimpotrivă, ei se concentrează mereu pe elementele pozitive ale celor din jur.

Ei nu degradează și nici nu denigrează pe nimeni, iar asta nu din cauza bunelor maniere sau pentru că vor să se înțeleagă cu toată lumea. Motivul este mult mai simplu: așa funcționează ei. De obicei îi recunoști din prima clipă în care te uiți la ei. Din sclipirea din ochii lor și căldura zâmbetului lor.

Nu există răutate sau invidie în ochii lor, ci doar bunătate.

Gesturile lor nu sunt în niciun caz direcționate. Acționează spontan, fără nici măcar să se gândească. Este ceva asemănător cu sclipirea luminii care risipește întunericul și, dacă nimic altceva nu poate trece neobservat, ei sunt acolo pentru a-ți aminti că ai dreptate să crezi în existența acestor indivizi.

De fapt, ei sunt dovada tangibilă a acestei convingeri. Te-au ținut de mână când ai avut nevoie, chiar dacă te-au văzut pentru prima dată cu cinci minute mai devreme. Nu au întors capul indiferenți, ci au fugit să ajute.

Oricum ar putea, ei oferă. Mult și peste tot.

Nu numai celor pe care îi iubesc. Și dacă se întâmplă să dai peste un astfel de om, nu-l uiți niciodată. Îți amintești, chiar și după ani de zile, până și cel mai mic detaliu al feței sale.

Pe de altă parte, nu ai putea să o faci altfel – ochii necunoscuți, plini de îngrijorare, nu te privesc în fiecare zi. Te-au ajutat să-ți duci bagajele când au văzut că ești pe cale să te prăbușești sub greutate lor sau au făcut loc sub umbrela lor în zilele caniculare. Da, aceste lucruri mici, dar importante, sunt cele care te ating.

Energia lor pozitivă este transmisă, automat, oricui se află în apropiere.

Sunt capabili să te facă să îți schimbi viziunea și mentalitatea. Îți schimbă starea de spirit și te scapă de orice fel de vanitate și cinism. Ei colorează, pur și simplu, fiecare aspect gri al vieții tale cu un zâmbet (despre care știi că este, cu siguranță, real), o glumă sau un „bună dimineață”.

În același timp, sunt și sinceri, dar diferența este că onestitatea lor nu doare, este doar apreciată. Și asta pentru că au găsit o modalitate de a acționa, permanent, binevoitor. Farmecul lor este prin profunzimea și puritatea sufletului lor și dezarmează cu privirile lor calde, prin cuvintele lor.

Bunătatea lor este punctul lor forte.

Este avantajul lor pe care nimeni altcineva nu îl depășește. Acea aură căreia nimeni nu îi poate rezista. Oamenii buni fac fiecare clipă mai frumoasă, mai împlinitoare. Ei scot tot ceea ce este mai bun din fiecare. Și oricât de comun sună, ei pot schimba lumea și chiar o schimbă. Și o fac mai bună. Zi de zi.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook