Cei care au fost singuri de multă vreme au devenit mai selectivi…

Cei care au fost singuri de multă vreme au devenit mai selectivi...

Cred că a venit momentul să clarificăm unele lucruri. Voi vorbi pentru toți cei singuri din lumea asta. Cred că este un moment destul de bun pentru a risipi unele mituri pe care, toți cei singuri, s-au săturat să le audă.

Ok, oamenii nu au venit pe această planetă să trăiască singuri. Admis. Totuși, acest lucru nu înseamnă în niciun caz că cei care sunt singuri sunt și disperați. Toți acei “singuri”, au motivele lor.

În general, sunt mulți oameni singuratici!

Deci, dacă ar fi fost cu adevărat atât de disperați, toți ar fi devenit cupluri și problema ar fi fost rezolvată. Așa ceva nu s-a întâmplat și nu se va întâmpla pentru că, pur și simplu, nu sunt disperați! Sfârşit.

Pentru a te pune la curent, nu este vorba despre scuze. Deci, indiferent de motiv, singurătatea are și ea avantajele sale. Este viața ta de zi cu zi. Ai programul tău, obiceiurile tale, viața ta. Poți să te întinzi în pat, să mănânci ultima bucată de pizza și să ai ciudățenia ta fără să fii nevoit să suferi cicăleala cuiva. Neprețuit.

A fi singur nu înseamnă în mod evident că ești împotriva relațiilor.

Ai rămas singur pentru că nu ai vrut să fii cu nimeni și acum că te-ai obișnuit. Trebuie să găsești pe cineva pentru care merită să renunți la independența ta. Ai iubit ceea ce singurătatea ți-a oferit atât de mult timp și puțini sunt cei care te pot face să te desparți de ea.

Și uite așa “întâlnirile” au devenit obiceiul tău preferat. Primele întâlniri sunt atât de multe încât ar putea fi considerate întâlniri profesionale. Desigur, le vezi mai mult ca interviuri decât ca întâlniri. Te întrebi: „Va reuși să treacă la etapa următoare?”

Când înveți să trăiești singur pentru o perioadă lungă de timp, este dificil să te adaptezi la o altă situație. Poate fi egoist, dar este adevărul. Vei avea cu cine să împarți floricelele de porumb la filme, să ocupi spațiu pe pat (poate chiar să sforăi), să te ții de mână și să-ți sincronizezi pasul cu celălalt atunci când mergeți împreună.

Aceste mici sacrificii, sunt mai mari decât par pentru cineva care a fost obișnuit să mănânce, să doarmă și să meargă singur de atâta timp. Pentru a le face, trebuie să merite!

A fi singur nu este doar o stare tranzitorie, este o perioadă foarte creativă a vieții tale.

Înveți să gândești clar, să afli ceea ce vrei și ce nu și să-ți stabilești prioritățile și limitele. Întâlnești oameni și înveți să respingi și să fii respins, fără să rănești și să fii rănit. Este o perioadă care te face mai puternic ca persoană. Este pregătirea necesară înainte de a începe o relație.

Când va veni momentul să intri într-o relație, totuși, va fi o decizie foarte conștientă. Cu aceeași încredere cu care ai ales să fii singur atât de mult timp, cu aceeași încredere vei alege să nu mai fii singur. Ești bun cu tine însuți și ești gata să fii cu altcineva. Mare avantaj.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook