Acesta este secretul pentru a-l face să se gândească la tine tot timpul…

Un bărbat care se gândește la o femeie

Ești cu un bărbat care are obiceiul de a dispărea?

Mesaje care rămân fără răspuns, apeluri care sunt ignorate, lăsându-te să te întrebi „Ce am făcut?”. Și atunci când te-ai resemnat și ai renunțat la relație, el te sună brusc, de parcă nu s-ar fi întâmpla nimic.

Ce naiba s-a întâmplat? L-ai găsit “potrivit”, cel puțin la începutul relației. Dar după luni de zile el începe să se îndepărteze de tine. Înainte de a te învinovăți că ești motivul reticenței lui de a se angaja în relație, gândește-te dacă nu cumva, pur și simplu, îi este frică de angajament, poate din cauza relațiilor trecute, poate pentru că acesta este caracterul lui.

Cum poți obține angajamentul și gestiona o relație cu un bărbat fobic?

Lasă-l pe el să umble după tine.

Limitează apelurile telefonice și întâlnirile. Este important să nu fii mereu împreună cu el sau întotdeauna disponibilă. Când te va cuceri, se va plictisi de tine iar tu te vei simți folosită. Încheie apelurile care durează mai mult de cinci minute. Nu te întâlni cu el două zile la rând. Lasă-l să-i fie dor de tine.

Să nu fii niciodată o carte deschisă.

Păstrează-ți secretele, chiar dacă sunteți împreună de luni de zile. Fă-ți noi hobby-uri sau dobândește noi interese care nu-l implică și pe el. În felul acesta îl vei face să-i fie dor de tine. Va deveni mai interesat de tine și, când timpul va trece, își va da brusc seama că este îndrăgostit de tine și că îți apreciază unicitatea.

Trăiește-ți propria viață.

Arată-i că îți place să fii singură uneori, dar că îți place și în compania lui. Când sunteți împreună, nu te plânge la el! Asigură-te că ai propriile tale hobby-uri și cercul tău social de prieteni de care te bucuri fără el. Dacă îi oferi totul, inclusiv atenția ta neîmpărțită, el se va simți sufocat și va fugi de tine.

Arată-i că și ție îți este frică de angajament.

Să nu creadă că femeile pot fi mulțumite doar cu o relație serioasă sau să considere că planul tău suprem este căsătoria. Ar trebui să-i arăți că nu vrei angajamentul în relație. Cu cât își dă seama mai mult de acest lucru, cu atât își va dori mai mult să fie cu tine. Cu cât încerci să fii mai mult în relație, cu atât mai mult se va îndepărta de tine.

Fii lipsită de pasiune cu el.

Dacă îți oferă cadouri, acceptă-le, dar nu-l lăsa niciodată să-ți controleze viața și nici nu-l pune pe un piedestal. Apreciază-l, dar fii totuși stăpână pe tine. Dacă vrea să facă lucrurile pe cont propriu, lasă-l să le facă și fii rece cu asta.

Nu folosi s3xul pentru a-l aduce mai aproape de tine.

S3xul este un joc pentru bărbații cărora le este frică de angajament și care îl pot obține ușor, deoarece sunt foarte carismatici. Dar nu vrei să fie un joc!

Dacă crezi că s3xul este o armă, gândește-te din nou, pentru că va funcționa împotriva ta și nu te va ajută să-l ții lângă tine. Nu fii agresivă în privința s3xului, dar arată-i că pentru tine este un lucru sacru.

Nu-l face Dumnezeul tău.

Pentru că va obosi, se va simți prins și va dispărea. Nu-i oferi exclusivitate și fă și alte lucruri: prieteni noi, activități noi, alte stiluri de viață.

Rămâi atractivă.

Doar pentru că ești într-o relație nu înseamnă că îți vei pierde strălucirea și farmecul, mai ales când ești cu un bărbat cu fobie la relații! Fii atrăgătoare, nu numai fizic, ci și mental și emoțional.

Când devii dependentă de el, îți pierzi atractivitatea și este rezonabil să te numim geloasă. Continuă să crezi în tine! O femeie încrezătoare este mai atrăgătoare decât una slabă, dependentă și nesigură.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook