Nu am răbdare cu nimeni care nu merită răbdarea mea…

Nu am răbdare cu nimeni care nu merită răbdarea mea...

„Nu am răbdare pentru unele lucruri, nu pentru că am devenit arogant, ci pentru că am ajuns într-un punct al vieții mele în care nu pot pierde timpul cu nimic care mă nemulțumește sau mă doare.

Nu am răbdare pentru cinism, critici excesive și exigențe de orice natură.

Nu mai am chef să îi mulțumesc pe cei care nu mă plac, să îi iubesc pe cei care nu mă iubesc și să le zâmbesc celor care nu îmi zâmbesc. Nu le dau niciun minut celor care mint sau celor care vor să mă manipuleze.

Am decis să nu mai conviețuiesc cu pretenția, ipocrizia, necinstea și laudele ieftine. Nu pot tolera nici cunoștințele selective, nici aroganța academică. Nici mie nu-mi pasă de bârfă.

Nu-mi plac confruntările și comparațiile.

Eu cred în lumea contrariilor și de aceea evit oamenii cu personalități rigide și inflexibile. În prietenie, urăsc lipsa de loialitate și trădarea. Nu mă înțeleg bine cu oamenii care nu știu să spună un cuvânt bun, sau un cuvânt de încurajare.

M-am săturat de exagerări și nu-i pot accepta pe cei care nu iubesc animalele. Și mai presus de toate, nu am răbdare pentru nimeni care nu merită răbdarea mea”. De Meryl Streep.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook