Nu așteptați să fiți fericiți pentru a realiza lucruri frumoase!

fericire

Dacă te gândești prea mult la fericire, riști să creezi probleme care până atunci nu au existat.

Evaluează situațiile și acționează cu hotărâre. Fiecare succes aduce cu sine un șir de eșecuri, iar fiecare eșec te aduce mai aproape de succes. Suntem, de fapt, făcuți să ne enervăm, să ne întristăm, să ezităm și să cădem.

Pentru că acesta este adevăratul scop al vieții, să ne confruntăm cu probleme, să învățăm din ele, să le schimbăm și să le rezolvăm de-a lungul vieții. Acesta este ceea ce ne modelează și ne face ceea ce devenim.

Cei doi dușmani ai fericirii umane sunt durerea și plictiseala. Adevărata fericire, este ceva foarte apropiat de tristețe. Nebunul caută fericirea departe, cel înțelept o face să crească sub picioarele lui.

Nu este ușor să găsim fericirea în noi, dar este imposibil să o găsim în altă parte.

De ce copiii mici se ceartă și apoi merg să se joace împreună? Pentru că fericirea lor, valorează mai mult decât mândria… Această simplă binecuvântare, strălucește direct din inimile lor, și doar cere să fie trăită. Copiii nu au trecut, însă acesta este întreg misterul inocenței magice a zâmbetului lor.

Dacă vrei să fii fericit un an, moștenește o avere. Aceasta, poate, nu este fericirea, dar este măreția. Cei mai fericiți dintre oameni, nu au neapărat ce este mai bun din toate, ei doar fac tot ce este mai bun din tot ce li se ivește în cale.

Sunt mulțumit să fiu senin în timp; fericirea o reprezintă momentele, iar când acestea se întâmplă, le iau fără ezitare. Fericirea supremă a vieții este să fii iubit pentru ceea ce ești sau, mai bine zis, să fii iubit în ciuda a ceea ce ești.

Oamenii nu apar în viețile noastre întâmplător.

Unii ne vor testa, alții ne vor folosi și alții ne vor învăța. Dar, cel mai important, unii vor scoate la iveală tot ce este mai bun din noi. Fără doar și poate, este mai bine să fii singur decât prost însoțit.

Dacă ai sănătate și puțină memorie, eu zic că nu ar trebui să te plângi. Căutarea fericirii este inutilă. Pentru fiecare minut de tristețe, pierzi șaizeci de secunde de fericire.

Pentru a înțelege întreaga valoare a fericirii, trebuie să ai pe cineva cu care să o împărtășești. Rareori fericirea se naște din dorința care o invocă. Ar trebui să existe o singură pasiune – pasiunea pentru fericire.

Cea mai fericită ființă umană este cea, în sufletul căreia, nu există nicio urmă de rău. Fericirea este un vis din copilărie care se împlinește la vârsta adultă.

Unii spun că fericirea este un mit, inventat de diavol, pentru a ne face să disperăm.

Fericirea ține mai degrabă de gust, nu de lucruri; suntem fericiți pentru că avem ceea ce ne place, nu pentru că avem ceea ce alții consideră plăcut. Mulți oameni ratează micile bucurii ale vieții, în speranța unei mari fericiri. Ceea ce numim fericire, nu este altceva decât capacitatea noastră de a iubi viața.

Omul nebun caută fericirea departe, înțeleptul o face să crească sub picioarele lui. Zâmbetul este foarte important. Dacă în viața noastră, de zi cu zi, zâmbim, ei bine, nu numai noi, ci toată lumea va beneficia de pe urma zâmbetului nostru.

Dacă știm cu adevărat să trăim, ce modalitate poate fi mai bună de a ne începe ziua, decât cu un zâmbet? Zâmbetele noastre confirmă conștientizarea și determinarea de a trăi la timp și cu bucurie. Sursa unui zâmbet adevărat, este o minte trezită.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook