8 semne de avertizare ale intuiției tale pe care nu trebuie să le ignori…

Femeie în tricou galben pe fundal albastru

Există un Dar invizibil și totuși extrem de special pe care îl are fiecare persoană de pe Pământ. Dar, nu toată lumea a atins un anumit nivel de conștientizare pentru a-l putea folosi în mod conștient. Se numește intuiție. Al șaselea simț despre care vorbește toată lumea.

Instinctul atotputernic.

Te-ai gândit vreodată la un prieten care apoi te-a sunat sau l-ai întâlnit întâmplător mai târziu? Aceste „coincidențe” interesante vin din intuiția noastră. Pot părea un simplu noroc, dar este mult mai mult decât atât.

Așa că, chiar dacă semnele pe care ni le trimite intuiția noastră sunt uneori prea complicate pentru a le înțelege, ele sunt cel mai mare ajutor.

Mai jos sunt cele mai importante semne pe care ni le transmite intuiția noastră și pe care nu trebuie să le ignorăm niciodată. Fii atent(ă) și ascultă-ți vocea interioară. Când instinctul îți spune „nu ar trebui să faci asta”.

Dacă instinctul tău îți spune că ceva ar putea fi periculos și dăunător pentru bunăstarea ta, atunci trebuie să-l asculți.

Vocea noastră interioară, instinctul nostru primordial este întotdeauna corect. Deci, dacă echilibrul este perturbat, atunci există un motiv pentru asta. Nu afla pe calea grea.

Când ai o senzație ciudată în stomac.

Cu siguranță, cu toții am simțit această senzație, dar toți o descriem într-un mod diferit. Este un sentiment că ceva ciudat, necunoscut sau nedorit se va întâmpla. Conștiința noastră poartă aceste semne și corpul nostru fizic le manifestă în moduri diferite.

Când te simți rău.

Așa reacționează corpul nostru când ceva nu merge bine. Fie că este vorba de stres dintr-o relație toxică sau dintr-un mediu toxic, intuiția ta încearcă să te protejeze. Dacă te simți epuizat(ă) de parcă nu ai avea deloc energie, începe să faci niște schimbări. Și lasă-ți vocea interioară să îți fie ghid.

Intuiția este singura care nu te va înșela.

Este atunci când nu știi ce să decizi și parcă te ghidează ceva. Ai avut vreodată o dilemă între două variante similare și nu ai știut ce să decizi iar apoi, de nicăieri, a apărut un semn care te-a îndrumat să faci alegerea corectă?

Intuiția este un lucru foarte interesant.

Și aceste coincidențe nu sunt întâmplătoare. Când simți nevoia de a face ceva. Sentimentul pe care îl avem atunci când vocea noastră interioară ne vorbește. Este un sentiment inexplicabil și deosebit. De exemplu, când întâlnești pe cineva care are nevoie disperată de ajutor și simți că ar trebui să-l ajuți.

Cu toate acestea, fii atent(ă). Impulsurile nu sunt întotdeauna legate de acte generoase și altruiste. Asigură-te că le alegi pe cele potrivite.

Când gândurile tale sunt blocate pe un anumit subiect.

Gândurile noastre sunt cel mai mare instrument pe care îl avem. Cu toate acestea, uneori pot rătăci în locuri necunoscute. Ne pot transporta în dimensiuni și locuri pe care nu le cunoșteam. Și există întotdeauna un motiv pentru asta.

Dacă simți că în ultima vreme mintea ta este ocupată, mai bine te uiți la asta. Poate că există niște treburi neterminate. Nu subestima niciodată puterea gândurilor și a intuiției tale. Întotdeauna te îndrumă.

Când ai un sentiment blocat în tine și nu va dispărea.

Când ai un sentiment specific, ciudat, despre un loc sau persoană, intuiția ta va continua să-l manifeste. Fie că este vorba de o schimbare de dispoziție, de frisoane sau de rău, instinctele tale vor fi cele care te vor avertiza că ceva nu este în regulă. Nu le ignora niciodată.

Când vezi semne de aliniere și le ignori.

Pe măsură ce începi minunata călătorie spirituală a vieții și dezvolți conștientizarea de sine și conștientizarea a tot ceea ce există în Universul nostru, de obicei se prezintă semne specifice de aliniere.

Este mesajul secret pe care ți-l trimite Universul pentru a ști că ești pe calea cea bună. Destinul este cel care desfășoară drumul înaintea ta. Urmează aceste semne! Nu toată lumea are norocul să le vadă.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook