Când o femeie se îndrăgostește de tine, cum îi poți rezista?

Femeie cu ochii albaștri

Ai întâlnit vreodată ochii unei femei îndrăgostite?

Ai văzut corpul ei neascultător și toate apărările ei prăbușindu-se într-o singură clipă? I-ai văzut pulsul reflectându-se pe chipul ei? Ai simțit că atmosfera din jurul tău devine electrizată de emoția ei omniprezentă? I-ai văzut vreodată lumea ei, goală, desfășurându-se fără efort în fața ta?

Când o femeie se îndrăgostește, nimic nu o va împiedica și nici nu va da socoteală nimănui!

Când o femeie se îndrăgostește, își va pune aripi pe spate și va acoperi totul. Privirea ei va lumina străzile, iar cuvintele ei vor compune o melodie angelică.

Când o femeie se îndrăgostește, toți ceilalți vor fi foarte “mici”. Nici să nu te gândești că altcineva îi va atrage atenția. Nu mai vede pe nimeni altcineva. Ea este legată acolo unde a crezut, unde simte, unde a fost lăsată și unde și-a predat întreaga lume.

Când o femeie se îndrăgostește, ea crede fiecare cuvânt pe care i-l spui.

Ea te va face zeul ei, pentru că așa va dori ea. Nu profita de asta și nu o răni. Când o femeie se îndrăgostește de tine, toți ceilalți vin pe locuri secunde și devin invizibili.

În mâinile tale, își va așterne sufletul, iar pulsul îi va bate doar pentru ca a simțit parfumul tău, care va deveni cel mai greu “drog” al ei. Când o femeie se îndrăgostește de tine, în ochii ei vei vedea zeci de dorințe, așteptări și emoții amestecate între ele.

Ochii ei vor străluci și vor căuta împlinirea viselor.

Cu tine, ca lider, și fermecător al gândurilor ei. Și spune-mi tu, acum, femeia aceea pe care o vei vedea îndrăgostindu-se de tine, cum ai putea să nu te îndrăgostești și tu de ea?

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook