Animalul tău spiritual în funcție de semnul zodiacal…

Femeie cu mască pe cap scoate limba

Semnul tău zodiacal se bazează pe data nașterii tale și pe poziția stelelor la momentul în care te-ai născut.

În timp ce unele semne precum Scorpionul și Taurul sunt animale, numele lor se bazează pe forma constelației și pe istoria acesteia, mai degrabă decât pe animale. Prin urmare, animalul tău spiritual este destul de diferit de constelația ta, dar strâns legat de nașterea ta. Află care este animalul tău spiritual pe baza datei tale de naștere.

Berbec – Tigru

Berbecii sunt oameni regali la suflet. Au personalități maiestuoase și își conduc viața cu adevărată grație. Sunt amabili cu cei pe care îi iubesc, dar pot fi periculoși pentru oricine îi provoacă. Personalitatea și sufletul lor sunt la fel de elegante precum animalul lor spiritual, tigrul.

Taur – Lupul

Taurii sunt încăpățânați și își conduc viața în propriile lor condiții. Ca lupii, au un spirit singuratic, iubesc din toată inima și, precum lupii, ar merge oriunde pentru a-i proteja pe cei pe care îi iubesc. Taurii sunt oameni care trăiesc simplu, dar au o personalitate complexă, la fel ca animalul lor spiritual, lupul.

Gemeni – Pantera Neagră

Gemenii sunt suflete misterioase. Sunt enigmatici și cu o personalitate care are multe straturi. Poți încerca să-i înțelegi, dar tocmai când crezi că îi cunoști, ei vor dezvălui o latură care te va surprinde. Calmi pe dinafară, dar neînfricați și grijuli pe dinăuntru, Gemenii se potrivesc cu animalul lor sufletesc, pantera neagră.

Rac – Câine

Racii sunt cu adevărat loiali și incredibil de încrezători. Ei apreciază onestitatea într-o relație și vor fi mereu acolo când ai nevoie de ei. Ei sunt cei pe care poate nu ți-i dorești, dar cu siguranță ai nevoie de ei, pentru că ei sunt cei care te vor susține. Simțul lor profund, de încredere, loialitate și dragoste, îi face să fie ca animalul lor spiritual, câinele.

Leu – Păun

Leii sunt oameni plini de spirit, care sunt cu adevărat independenți prin natură și au multă încredere în abilitățile lor. Ei știu exact cine sunt și de ce sunt capabili și nu îi deranjează să-și arate frumosul. Prin urmare, leii sunt asemănători cu animalul lor spiritual, păunul.

Fecioară – Vultur

Fecioarele sunt ascuțite, rezervate și extrem de inteligente. Sunt suflete libere, cărora le place să cutreiere lumea de unele singure. Sunt îndrăznețe, curajoase și le place să țintească înălțimi mari, dincolo de atingerea sufletelor obișnuite. Fecioarele sunt, așadar, perfect potrivite cu animalul lor spiritual, vulturul.

Balanță – Panda

Balanțele sunt dulci, calde și drăguțe din fire. Sunt vesele, iubesc să se distreze și sunt iubitoare în felul în care îi tratează pe ceilalți. Sunt relaxate, ceea ce le face perfecte ca și companie sau pot fi prietene incredibil de bune. Balanța este așadar asemănătoare cu animalul ei spiritual, panda.

Scorpion – Leu

Scorpionii sunt suflete neobișnuit de curajoase și sunt cu adevărat stăpâni pe propriile inimi și minți. Sunt feroce și pot fi brutal de sinceri. Dacă există un lucru pe care îl prețuiesc cel mai mult, este sentimentul lor de libertate, care se potrivește cu adevărat cu animalul lor spiritual, leul.

Săgetător – Pisica

Săgetătorii sunt oameni extrem de inteligenți și foarte precauți. Sunt buni să descifreze situații și să se adapteze la ele. Nu sunt doar inteligenți, ci și practici, ceea ce îi face foarte inventivi. Sunt pregătiți și au capacitatea unică de a schimba o situație în avantajul lor, la fel ca animalul lor spiritual, pisica.

Capricorn – Cal

Capricornii sunt sălbatici, cruzi și liberi. Le place să trăiască viața în propriile lor condiții. Sunt suflete libere și fac exact ceea ce le spune inima lor să facă. Ei nu se pot fi legați, deoarece spiritul lor este cu adevărat liber. Sufletul lor eliberat este cel care se potrivește cu animalul lor spiritual, calul.

Vărsător – Ursul

Vărsătorii sunt oamenii care au mare grijă de cei pe care îi iubesc, dar sunt extrem de periculoși pentru cei care îi provoacă. Pot distruge concurența, dar pot avea grijă și de oameni. A fi de partea greșită, este ca și cum ai invita un pericol și asta îi face pe Vărsători să le placă animalul lor spiritual, ursul.

Pești – Vulpe

Peștii sunt oameni calmi și blânzi, cărora nu le place să se implice prea mult. Ei trăiesc în propria lor lume și își fac propriile reguli. Dar atunci când este nevoie, pot fi extrem de vicleni. Sunt vigilenți, precauți și pot trece cu ușurință de la blând la feroce atunci când sunt provocați. Prin urmare, Peștii oglindesc destul de mult cu animalul lor spiritual, vulpea.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook