Trei semne zodiacale care rareori devin geloase…

Scufița roșie AI

Nu le vei vedea NICIODATĂ înverzind de gelozie

Deși există oameni care sunt rareori geloși, dacă le vine în cap că cealaltă jumătate nu este în regulă cu ei, renunță imediat la această relație. Refuză să-și dea bătăi de cap și să-și imagineze fel de fel de scenarii, gen: unde merge, cu cine este și ce face jumătatea lor, dacă mănâncă sau nu popcorn, considerând că nu merită.

De ce să pierzi timpul rămânând într-o relație cu cineva care nu este îndrăgostit de tine? Nu vei vedea NICIODATĂ următoarele semne zodiacale înverzind de gelozie și făcând scene, pentru că pur și simplu îți vor părăsi viața.

CAPRICORN

Are atât de multe în minte încât ar fi vai de el dacă ar începe să-și facă griji și dacă partenerul(a) lui este sau nu credincios(ă). De asemenea, el știe că a avea un prieten de sex opus, nu este chiar un lucru rău. Pentru el, nici să ieși cu prietenii tăi sau doar cu el la masă sau să bei ceva, nu este un lucru rău.

El crede că dacă ești gelos, ești nesigur. Dacă nu poți fi sigur pe tine și pe partenerul(a) tău/ta, atunci este problema ta. Acum, dacă se întâmplă ceva neplăcut sau lucrurile merg prost, el va pleca cu demnitate.

SĂGETATOR

Din momentul în care se trezește și până în momentul în care doarme, Săgetătorul vrea să se bucure de viața lui. A fi gelos, pentru el înseamnă că are nevoie să iasă în grabă din situația aceasta. Acum. Să se afle într-o stare în care doar gândul că ar putea fi trădat, îi mănâncă sufletul, ceea ce se înțelege că nu este dispus să facă.

Ar fi ciudat să rămână într-o relație în care emoțiile negative, precum gelozia și suspiciunea înlocuiesc dragostea, entuziasmul și energia pozitivă. Am spus, acest semn nu este născut pentru a fi torturat.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul este o persoană independentă și necomplicată. De asemenea, se știe că are mulți prieteni (unii dintre ei sunt și fostele lui relații), așa că nu este deloc gelos. Crede în autonomie și în relație, nu își va controla niciodată relația și crede tot ceea ce îi spune partenera sa, pentru că este și sincer.

La urma urmei, pentru el nu există o explicație logică pentru a tortura pe cineva și a-i pune fel de fel de scenarii în cap. Este simplu: vrem să fim împreună? Bine! Nu vrem; Lasă, fiecare să meargă pe drumul lui.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook