Dumnezeu să te ferească de omul laș. O persoană imatură care îți va oferi doar daune mentale…

Un bărbat laș

Este timpul să scriu despre omul laș, despre cel care ți-a frânt sau îți va frânge frânge inima. Sunt sigur că acest gen de persoană, te-a întristat și te-a lăsat cu mari semne de întrebare.

Nu, nu mă voi referi la omul neloial, nici la mincinos, ci doar la omul laș. La cel care, pentru a scăpa de responsabilitate și de vinovăție, este capabil să calce toți oamenii și sentimentele lor în picioare. Un om laș. O acuzație, multe povești care o însoțesc, multă furie și lacrimi de cealaltă parte.

Cum îl vei recunoaște?

Pe omul laș îl poți recunoaște, din păcate, doar în două feluri: din instinct sau dacă ai suferit deja de pe urma cuiva ca el și ți-ai învățat lecția. Omul laș, este de obicei cineva care are putere în domeniul său profesional de activitate.

El pare plin de încredere, are o personalitate puternică și, în general, le cam are pe toate. Vrea să aibă reflectoarele și atenția asupra lui. Într-adevăr, orice femeie și-ar întoarce privirea spre el, mai ales dacă este asociat și cu un exterior frumos.

La început, nu vei înțelege că ai o ființă lașă în fața ta.

Nu îți poți da seama de aspectul acesta. În plus, la început, ce pretenții poți avea de la un om pe care abia l-ai cunoscut? De regulă, atunci când cunoști pe cineva, acorzi atenție doar aspectelor sale pozitive.

Dacă vei avea o relație cu un astfel de bărbat de care, de altfel, îți place foarte mult, după o vreme vei înțelege în adâncul sufletului tău, că este un laș. Îți vei spune probabil, că lașul nu poate fi mai rău decât cineva neloial. Însă, un laș, are cele mai multe caracteristici ale unui om care este, în esență, indisponibil pentru o relație.

Omul laș este profund nesigur.

Așadar, nesiguranța îl va determina să caute liniștirea. Așa că, te va înșela. Așa că, te va minți. Adică este și mincinos și neloial. Omul laș, la prima dificultate sau la prima constrângere, va dispărea.

Adică, când ești în mijlocul problemelor și ai nevoie de ajutorul lui, el dă bir cu fugiții. Ți-ai dori să dispară complet, dar va reveni. Cu o scuză ridicolă, pentru a-și confirma ființa. Dacă ești îndrăgostită, îl vei accepta. Dacă ești înstrăinată, nu-ți va mai păsa.

Omul laș este, de asemenea, incapabil din punct de vedere emoțional să se apropie de o altă ființă umană.

Mai ales în relațiile romantice. De îndată ce se simte presat (chiar dacă asta înseamnă că l-ai prins de mână în timp ce mergeați pe stradă), el va dispărea și nu va mai reveni până când nu vei merge în ritmul lui.

Oamenii de știință numesc asta inteligență emoțională și, cu siguranță, el ar obține un scor sub normal.

Nici în glumă să nu încerci să pătrunzi în procesul de analiză psihologică a lui, pentru a afla ce s-a întâmplat în copilăria lui și care sunt experiențele lui din relațiile trecute. Pe de o parte, nu este treaba ta să faci asta și, pe de altă parte, este o pierdere de timp.

Te-ai gândit vreodată cât timp dedicăm lucrurilor care nu merită energia noastră mentală? Timpul la muritori nu este din belșug și, la un moment dat, se termină. Nimeni nu știe când. Așadar, asigură-te că eviți să-l psihanalizezi cu prietenele tale sau cu tine însăți.

A fi implicată emoțional cu un om laș, este o mare „școală”. Te antrenează să nu cazi din nou în această capcană. Observă semnele și oprește-l. Pentru că are atât de multe probleme psihologice încât, tot ceea ce va face, este să te facă nefericită.

Învață să te iubești și să nu mai ai așteptări de la nimeni. Iar următorul pe care îl vei alege, va fi cu siguranță mai bun. Pentru că, de-acum înainte, vei ști că meriți fericirea și că oricine ți-o poate oferi. Fără să-ți fie frică.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook