Cum spun zodiile „te iubesc” în felul lor?

Femeie fericită

A spune „te iubesc” este un pas mare într-o relație. Unii nu au nicio problemă specială să o spună, dar alții, poate realizând greutatea cuvintelor, ezită. Poate că, uneori, nu este nevoie să fie spus, mai ales când acțiunile o arată.

Dar, oricum ar fi, să vedem mai jos cum își exprimă semnele zodiacale dragostea:

BERBEC

Berbecul este inspirat de persoana pe care o iubește și o admiră. Așa că, atunci când vrea să-ți spună „te iubesc” în felul lui, își va arăta cu tărie interesul pentru tot ceea ce privește viața ta.

El va fi interesat să cunoască cel mai mic detaliu despre munca ta, relațiile tale de familie și prietenie, interesele tale, etc. Așa că, îți va spune că te consideră cea mai inteligentă și cea mai interesantă persoană pe care o cunoaște.

În plus, el va spune cât de talentată ești ca persoană sau cât de mult apreciază calitățile tale și cât de irelevant și inferior arată majoritatea oamenilor în fața ta.

TAUR

Taurul ia foarte în serios chestiunile legate de dragoste și nu tinde să se exprime cu ușurință, decât dacă este complet sigur de sentimentele lui și de ale tale. Vei ști că te iubește, atunci când te protejează, când îți anticipează fiecare dorință și când arată că îi pasă de fericirea ta.

In plus, prin această mantie de protecție cu care te va înconjura, el va declara tuturor că relația voastră este importanta. De asemenea, atunci când un Taur te iubește, va dori să fie cu tine tot timpul sau să știe în orice moment unde ești, cu cine ești și ce faci.

GEMENI

Gemenii știu să ofere bucurie celor pe care îi iubesc. Adevărul este că au reputația unor persoane care pun “eu”-ul și bunăstarea personală mai mult decât accentul pe „noi”.

Cu toate acestea, atunci când Gemenii iubesc cu adevărat, ei vor vedea dincolo de propriile nevoi și vor avea grijă de partenerul lor, poate mai mult decât orice alt semn.

Așa că, își va arăta dragostea față de tine, sunându-te de multe ori în timpul zilei, doar pentru a te asculta. Gemenii vă pot găti mâncarea preferată sau vă pot relaxa după o zi lungă, oferindu-vă un masaj sau, pur și simplu, creând un cadru romantic pentru voi doi.

RAC

Racul este o persoană foarte emoțională și chiar are nevoie să fie iubită, dar are și un instinct puternic de “autoconservare emoțională”, drept urmare, este timid să-și exprime ceea ce simte.

Motivul, este teama lui de a fi rănit, dacă sentimentele nu sunt reciproce. Dar când iubește cu adevărat, nu va opera cu incertitudine și nu este atât de timid, ci va merge la cealaltă extremă, cu manifestări excesive de dragoste, cum ar fi săruturile în public, mângâierile constante sau oferindu-ți flori, chiar și la tine la serviciu.

În plus, pentru că vrea să-și exprime sentimentele cu toate simțurile, va încerca să facă glume pentru a te face să râzi.

LEU

Leul nu este obișnuit să nu-și arate sentimentele, pentru că este o persoană foarte înflăcărată și pasională. Totuși, chiar dacă, din orice motiv, ezită să spună „te iubesc” în cuvinte, el îți va spune cu o mie de acțiuni.

Oricât de generos este, el te va umple cu cadouri mari și mici, de multe ori fără să se gândească la costul lor, atâta timp cât știe că ceea ce vei primi de la el va fi ceva ce îți dorești cu adevărat sau ceva cu adevărat frumos.

În plus, el va spune în mod constant cuvinte de admirație pentru tine, fără a-și putea lua ochii de la tine.

FECIOARA

Fecioara este, în general, mereu rezervată și atentă în ceea ce spune și în ceea ce face, întrucât nu este obișnuită să dea dreptate și nu se deschide prea mult. Dar când iubește, își va exprima sentimentele într-un mod, fără precedent pentru circumstanțele sale.

Pe scurt, ea va deveni excesiv de extrovertită și foarte afectuoasă față de tine. Îți va trimite constant mesaje adorabile pe messenger, facebook și mobil și, de asemenea, te va suna des doar pentru a te asculta. Îți va vorbi dulce și va încerca să-ți anticipeze fiecare dorință. Pe scurt, te va tachina.

BALANȚA

Balanța este romantică și fermecătoare. Este un diplomat înnăscut și îi place să se bucure de o viață frumoasă și elegantă. Deoarece, este practic o însoțitoare, ea va căuta întotdeauna un partener cu care să se simtă completă.

Cu toate acestea, ea este indecisă și, prin urmare, de-a lungul vieții, are multe relații. Dar când crede că a găsit potrivirea ideală, își va scoate în evidență cel mai bun sine.

Așa că, atunci când se va îndrăgosti de tine, va încerca în toate modurile posibile să-ți înfrumusețeze viața, cu multe gesturi romantice, precum să-ți aducă flori și să-ți facă complimente. Ea va flirta constant cu tine, făcându-te să te simți cu adevărat unic.

SCORPIONUL

Scorpionul nu poate trăi fără risc și mister. Îi plac situațiile confuze și complexe, care au emoție puternică dar și pasiune, și nu suportă relațiile calme și simple. Undeva în el, crede că cu cât încercările sunt mai mari, cu atât merită mai mult cucerirea.

Când se va îndrăgosti cu adevărat de tine, va încerca să se impună asupra ta, controlându-ți în mod natural fiecare mișcare și, de asemenea, exprimându-și gelozia. De asemenea, acest semn zodiacal extrem de secretos, își va arăta interesul dezvăluindu-ți gândurile lui profunde, dorințele, nevoile și trecutul său.

SĂGETATOR

Săgetătorul este jucăuș și aventuros. Plin de entuziasm pentru viață, se va concentra pe ceea ce este cu adevărat pozitiv și care îi oferă lui bucurie și optimism. Îi place să flirteze și să se flirteze cu el, și este instantaneu entuziasmat.

Se îndrăgostește des și la nebunie, dar nu se angajează ușor într-o relație pentru că, mai presus de toate, își iubește libertatea. Dar toate acestea se întâmplă până când el iubește cu adevărat. Apoi își va manifesta interesul pentru un angajament real și profund.

El va dori să aveți interese comune și să fie cu tine tot timpul. El îți va cere să călătoriți împreună și să vă împărtășiți experiențele de viață, precum și să învățați lucruri noi împreună.

CAPRICORNUL

Practic și întemeiat, este semnul zodiacal care știe ce vrea de la viață. Își stabilește obiective pe care le atinge întotdeauna, pentru că este ambițios și lucrează într-o manieră țintită și disciplinată.

În materie de dragoste, însă, din nesiguranță, el nu își dezvăluie propriile sentimente, deseori fiind considerat a fi o persoană rece. Cu toate acestea, vei ști dacă te iubește prin lucruri simple, de zi cu zi. Îi vei surprinde privirea drăgăstoasă asupra ta.

El îți va oferi sfaturi specifice problemelor tale legate de muncă și te va învăța modalități de a câștiga bătălii. Te va trata spontan și cu umor și, bineînțeles, că va fi foarte protector cu tine.

VĂRSĂTOR

Personalitate fermecătoare, cu un spirit deosebit de ascuțit și o sursă de umor. Neconvențional, nonconformist și revoluționar. Versatil, vizionar, plin de planuri de viitor și optimism.

Cu toate acestea, nu este deloc o persoană simplă, chiar dacă arată exact contrariul. Nimeni nu poate ghici ce gândește, pentru că el nu arată celorlalți sentimentele sale reale, din adâncul sufletului.

Cu toate acestea, atunci când iubește cu adevărat, poate nu o va spune, dar o va arăta în multe feluri. Așa că, te va prezenta tuturor oamenilor, familiei și prietenilor lui în care are încredere și pe care îi iubește. Îți va vorbi despre gândurile, despre visurile lui și va căuta să petreacă cât mai mult timp cu tine.

PEŞTI

Peștii sunt, probabil, cele mai romantice persoane din zodiac. De obicei, peștele, funcționează cu emoție, lăsând adesea logica deoparte. Poate părea timid la început, dar odată ce îl cucerești, te va umple de dragoste.

Modul în care îți va arăta că te iubește, este prin a-și exprima toată dragostea și tandrețea lui. El te va trata cu respect și cu mare grijă, ca și cum ai fi cea mai importantă persoană din viața lui, și te va proteja. Îți va vorbi despre problemele sale foarte personale sau profesionale, cerându-ți părerea și, bineînțeles, îți va împărtăși visurile sale.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook