Bărbatul este un “vânător”; dacă îi arăți că îl dorești, va fi greu să-l mai seduci…

Bărbatul este un “vânător”; dacă îi arăți că îl dorești, va fi greu să-l mai seduci...

De ce cel pe care îl vrei (aproape), nu te vrea niciodată?

Am spus-o de multe ori, dar o voi spune din nou ca să nu uităm: Relațiile sunt grele și poate asta este și magia lor – nu au nimic de-a face cu binecunoscuta expresie: „Tot ceea ce merită, doare și este greu de obținut”.

Din acest motiv, soarta, universul sau numește-l cum dorești, tinde să pună mici și frumoase obstacole în calea cuceririi absolutului. Și pe bună dreptate, vei dori să pui această întrebare: „Universul sau cum îl numim așează lucrurile în așa fel încât, în timp ce eu îl vreu, de ce el mă ignoră?”

Așa că, lasă universul în pace, pentru că sigur faci una din următoarele greșeli:

Greșeala 1:

Îl vrei și nu îți iese nimic. Bărbatul este un “vânător”, ceea ce înseamnă că vrea să încerce să cucerească ceva. Desigur, există și excepții, dar acestea sunt pentru a confirma regula. Pe scurt, dacă i te dăruiești lui, va fi greu să-l mai seduci. Nu spun eu, asta spune istoria.

Greșeala 2:

Ești stresată și se vede. Petreci timp și energie încercând să-ți dai seama dacă el te vrea și dacă veți ajunge să fiți împreună. Îți creezi o imagine ideală despre el, devii obsedată și bineînțeles că faci mișcări nesigure. O simte și el. Și nu-i place!

Greșeala 3:

Pui presiune pe el! Stai cu el pe telefon așteptând să vină să te ia? Chiar și acest lucru mic, îl va face să se simtă presat. Bărbații se inhibă când sunt presați. Și când se inhibă, va avea o atitudine negativă. Ceea ce, desigur, nu este în favoarea ta. Îmi pare rău.

Greșeala 4:

Totul este în capul tău. Chiar și perfecțiunea lui. Chiar și faptul că vă potriviți. Evident, că pentru el, probabil că nu ești o potrivire bună. Poate că este timpul să vezi și tu acest adevăr? Spun și eu…

Greșeala 5:

Și dacă mă întrebi pe mine, de ce vrei să rămâi cu un bărbat care nu-ți poate oferi ceea ce vrei? De ce, din moment ce știi că nu vei fi fericită cu el? De ce continui să insiști? Este din egoism? Și dacă ar ceda farmecului tău, este posibil să nu mai prezinte interes nici pentru tine…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook