Află care sunt greșelile pe care le putem face la începutul unei relații…

Cuplu care se îmbrățișează lângă mașină

Începutul unei relații este o perioadă deosebit de fragilă pentru două persoane care tocmai s-au cunoscut și încep o călătorie de descoperire reciprocă.

Uneori facem greșeli mici sau mari care dau impresia greșită celeilalte jumătăți și pot duce la șocuri, atunci când încă nu ne-am asigurat stabilitatea necesară și înțelegerea comportamentelor noastre. Așadar, iată câteva lucruri la care trebuie să fim atenți pentru a avea o relație sănătoasă și de lungă durată:

Nu te arunca cu capul înainte.

Nu încerca să pari pretențios și să-ți arăți cel mai bun sine, pentru că prima fază a unei relații este fictivă. Dacă încercăm să fim partenerii perfecți, ulterior totul va merge prost.

Prea des tragem concluzii ușoare și pripite despre celălalt.

Trebuie să ne gândim că oamenii au nevoie de timpul și spațiul lor pentru a se deschide și pentru a-și exprima sentimentele și obiceiurile.

Timpul neîntrerupt cu partenerul tău poate fi stresant pentru el.

În prima fază a relației simțim nevoia să fim în permanență alături de cealaltă persoană dar, la fel ca în toate, și în dragoste moderația este cea mai bună soluție.

De asemenea, nu te muta în casa lui, informal și puțin câte puțin, purtată de pasiunea și intimitatea care vin pe zi ce trece. Ne menținem libertatea și păstrăm liniile de echilibru.

La început, ar fi bine să eviți contactul cu rudele lui.

Astfel de impacturi creează așteptări și pot duce la uzură prematură și tensiuni. În schimb, simpatizați-vă și întâlniți-i pe prietenii și pe cei dragi lui. Încercați să fiți cât mai autentici, pentru că prietenii au întotdeauna o vedere mai clară și este bine să le împărtășiți tot ce este important.

În cele din urmă, “bombardarea” cu mesaje pe rețelele de socializare nu este tocmai o formă potrivită pentru a construi o relație pe baze puternice.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook