11 bătălii zilnice ale cuiva care este atât sensibil, cât și puternic…

Femeie frumoasă în bluză roșie

Dacă ești o persoană puternică dar și sensibilă, atunci trăiești un amestec complex de emoții pe care majoritatea oamenilor nu le pot înțelege.

Și cine îi poate învinovăți? Ei nu trăiesc viața pe care o trăiești tu. Ei nu realizează că puterea vine din suferința pe care ai îndurat-o și că partea ta sensibilă vine din refuzul tău de a construi ziduri, așa cum au făcut atât de mulți.

Sigur, ai unele obstacole, dar nu la fel de multe ca restul oamenilor. Ești conștient emoțional de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Această combinație îi complică pe alții. Iată 11 bătălii zilnice ale cuiva care este atât puternic, cât și sensibil:

1. Este ceva cu care te lupți în fiecare zi.

Unii oameni nu știu cum să se comporte cu tine. Cum se face că, aceeași persoană care părea atât de dură ziua, stă noaptea și se întreabă de lucrurile care i s-au spus în timpul zilei?

2. Te gândești prea mult la lucruri care nu te afectează.

Îți faci mereu griji cu privire la posibilitatea ca cineva să fie supărat pe tine. Fie că are legătură cu o decizie pe care trebuie să o iei sau cu o decizie pe care ai luat-o deja. Știi cum alegerile tale îi afectează pe ceilalți și este o preocupare constantă a ta.

3. Îți susții prietenii și familia.

Cu toate acestea, nu te tratezi cu același respect. În orice ține de cei dragi, nu tolerezi ca alți oameni să-i rănească. Din păcate, ai tendința de a lăsa oamenii să te folosească și să abuzeze de sensibilitatea ta.

4. Aproape nimeni nu observă că ești supărat.

Nu este din cauza faptului că încerci să proiectezi o imagine exterioară puternică, ci este doar modul în care te văd ceilalți. Din această cauză, ei nu știu când ești supărat.

Sigur, mașina nu pornește, copiii sunt bolnavi, plata ta întârzie trei luni și socrii vin în vizită, dar continui ca și cum totul ar fi bine

5. Râzi și eviți confruntările emoționale cu ceilalți.

Oamenii puternici și sensibili manifestă o astfel de încredere în momentele emoționale dificile, încât nimeni nu poate gândi altceva despre ei. Ceea ce nu știu ceilalți, este faptul că râzi doar la suprafață.

6. Desigur, chiar și oamenii puternici sunt spontani.

Dar numai în căldura momentului în care se spun lucruri, se fac glume și te descurci. Adesea, prietenii tăi ți-o arată. Poți critica foarte mult pe cineva dacă ești sigur că nu va face la fel.

7. Te gândești la răspunsuri grozave.

Dar stai liniștit, aproape în 95% din timp, oamenii puternici și sensibili evită confruntările dramatice. Ei evită drama cu orice preț, chiar dacă se desfășoară deja în capul lor.

8. Scoarța lor este mai rea decât mușcătura lor.

S-ar putea să spui că o să te enervezi, dar în realitate vrei doar ca ceilalți să știe cum te simți. Da, uneori te poți emoționa, dar numai în fața celor în care ai încredere.

9. Majoritatea oamenilor te enervează.

Dacă cineva nu te place, toată lumea ta este dată peste cap. Oamenii puternici și sensibili pot fi uneori cruzi, dar în adâncul lor sunt oameni cu adevărat buni.

10. Complexitatea nu te acoperă.

Ca majoritatea oamenilor, nu este ușor pentru cineva să te înțeleagă. Chiar și o prietenie sau o relație poate deveni portabilă. Dar încă mai ai multă dragoste de dăruit și ești mereu acolo pentru a-i sprijini pe cei dragi atunci când au nevoie.

11. Permiți puținor oameni să se apropie suficient de tine și să ajungă să te cunoască cu adevărat.

Nu este că porți măști sau că încerci să-ți acoperi adevăratul sine. Pur și simplu, ai învățat prin lecțiile grele ale vieții, că nu toată lumea merită timpul și energia ta. Noroc de persoana pe care o lași sa se apropie suficient de mult, pentru a vedea sufletul tău sensibil de sub acel exterior dur.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook