Bărbatul pe care îl cauți și pe care nu-l poți găsi, l-ai „distrus” singură, dragă…

Bărbatul pe care îl cauți și pe care nu-l poți găsi, l-ai distrus singură, dragă...

Ceea ce spun femeile despre bărbații care au dispărut, indiferent că dau vina pe societate, circumstanțe, tendințe, mode, familie, este adevărat. Ele nu greșesc.

Femeile s-au emancipat, s-au schimbat, au evoluat, iar bărbatul a fost lăsat în urmă. Și-a cam pierdut rolul. Nu a putut să se adapteze noilor condiții și, în loc să meargă înainte, a rămas în urmă, temându-se de schimbare.

Femeia a devenit dinamică și independentă și poate că nu mai are nevoie de un bărbat lângă ea pentru a supraviețui dar, cu siguranță, are nevoie de un bărbat pentru a fi completă.

Indiferent cât de mult se va schimba societatea, oricât de civilizați am ajunge, cerințele și rolurile vor rămâne mereu aceleași. Dacă dezbrăcați cele două genuri (masculin si feminin) de statusuri sociale, stereotipuri, tendințe ale vremii, obiceiuri, nesiguranțe și fobii, vor rămâne următoarele: un BĂRBAT și o FEMEIE.

Iar dacă femeia caută să-l găsească pe “Acela”, există și bărbatul care o caută pe “Acea”. S-a ajuns, de la oamenii care „știu ce vor” fără să se gândească, la oamenii „ce pot da”. Suntem plini de “dorințe” și “cerințe”, fără nicio scuză. Pentru a putea revendica ceva, însă, trebuie să fii capabil(ă) să faci față și cererilor celuilalt.

Deci există acest om.

Acest om care știe să iubească și să dăruiască. Care nu se uită la ceea ce primește, pentru că așa a învățat să iubească. Cel care va face orice pentru a fi lângă femeia pe care o iubește, chiar și pentru câteva ore.

Își va ajusta orele, își va schimba prioritățile, nu va calcula oboseala și kilometrii. El va întoarce lumea cu susul în jos și va găsi o cale să vină, atâta timp cât i se spune sau i se arată că merită. Un bărbat va pune femeia pe care o iubește mai presus de orice, chiar și de el însuși.

Cel care vrea să ofere totul. Atât emoțional cât și material.

El vrea să acopere toate nevoile femeii, astfel încât ea să nu aibă nevoie de nimeni în afară de el. Poate că nu este bun cu cuvintele, poate că nu știe ce să spună și când, poate să nu aibă cuvintele potrivite, dar își va lăsa acțiunile să vorbească. Își va lăsa propriile nevoi în urmă, pentru că atunci când femeia lui este fericită, este fericit și el.

Cel care nu cunoaște jumătățile de măsură. Totul sau nimic. Nu există “poate” și “puțin”. Nu există îndoieli și nesiguranțe. Are încredere în alegerea sa și știe motivele din spatele acesteia. Este dedicat fără limite.

Cel care are încredere, dar este gelos. Este posesiv, absolut și exigent.

El vrea femeia liberă, dar numai pentru el. Pe cât de frumoasă vrea să fie pentru el, dacă simte înțepătura geloziei, o va spune… și o va spune cu nebunie. El este “necivilizat” în reacțiile sale, pentru că dragostea lui este și ea absolută și în afara “treburilor” sociale.

Cel care are demnitate și ego și nu vrea să cadă în ochii femeii. Cel care atunci când îl doare și se simte slab, trece prin asta singur. Își ține problemele pentru el și va vorbi cândva doar pentru că se sufocă, dar nu izbucnește. Vrea să fie stâlpul pe care se sprijină femeia lui și nu se dă înapoi de la asta. Știe, a acceptat și își dorește rolul.

Cel care vrea mereu să fie mai bun.

Pentru femeia pe care a ales-o, vrea și trebuie să să fie admirat. Și pentru asta va face totul pentru a părea demn că ea l-a ales. Este motivul, ocazia și cauza. Totul se învârte în jurul ei. Ea este prisma deciziilor lui și judecătorul său final. Caracteristicile vremii indică faptul că acest bărbat nu poate fi uitat.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook