Cei care au ales singurătatea în așteptarea iubirii…

Cei care au ales singurătatea în așteptarea iubirii...

Dacă îți lași ochii să rătăcească când ești afară, cred că o vei întâlni de multe ori. O femeie care va merge singură, în spatele sau pe lângă cupluri.

Uneori se va uita stânjenitor la telefonul ei mobil, iar alteori va observa pur și simplu drumul. Și când se întâmplă să o vezi într-o cafenea, ea va fi cea care vorbește constant la telefon și se uită stângaci în orizont.

Și ce sa faci?

De vreme ce acum a devenit la modă să-ți faci publicitate relației, îi vezi peste tot ținându-se de mână, de parcă ar fi copii într-o excursie școlară. Și prietenie. Pupici. Săruturi peste tot. Nu cele tandre, romantice și drăguțe care te fac să vrei să oprești timpul în loc, ci acelea anemice, de complezență.

Deci, ea este singură. Și nu o deranjează deloc, desigur. După osteneli și suferințe, a încercat, cât a putut de politicos, să convingă pe toată lumea de asta. De ce să o deranjezi?

O deranjează faptul că toată lumea o tratează de parcă ceva nu este în regulă. S-a întrebat și ea, desigur, la un moment dat al viața ei. Este capricioasă? Cere prea mult? Și apoi există o conversație cu tavanul mult iubit. Știi, contemplare profundă și căutarea de sine. Acei prieteni au putut chiar să o trimită la un psiholog, pentru a-și găsi problema.

Este un extraterestru care se consideră singură la alegere. Nu-i place să aibă relații pentru a-și petrece timpul. Ea crede că problemele ei sunt multe de adăugat la cele ale unei relații viciate. Pentru că o relație care există doar pentru că trebuie, va fi defectuoasă.

Nu, ea nu visează să-și petreacă restul vieții singură.

Nu plănuiește o carieră care să o facă celebră, omule. Da, o vezi distrându-se mai mult decât tine, dar nu este scopul ei în sine. Ea a acceptat pe deplin liniștea care predomină în casa ei. Ceea ce alții numesc singurătate.

Crede în dragoste, mai ales în dragoste la prima vedere. De asemenea, vrea să-și piardă mințile, să-și piardă pofta de mâncare, să iasă din capsulă și să zâmbească fără motiv. Ea vrea un bărbat, dar îl vrea pe acela.

Își vede părinții ținându-se de mână, după atâția ani de căsnicie, și caută pe cineva care să reziste până atunci. Ea vrea pe cineva unic și nu obișnuit. Este singură la alegere pentru că nu a fost găsit nimeni care să poată schimba această “alegere”. Dacă pentru toată lumea acolo există o altă jumătate, o va găsi și ea.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook