Cea mai rea singurătate este cea pe care o trăiești alături de cineva…

Portret femeie în creion

Este nevoie de câțiva ani pentru ca cineva să poată interpreta dimensiunea reală pe care o are cuvântul „singurătate” în viața sa de zi cu zi și, de asemenea, în munca sa.

Toată lumea trăiește cu impresia că singurătatea este sentimentul de a trăi singur, de a fi abandonat de ceilalți.

Însă dacă te rezumi doar la această idee, nu vei reuși să vezi că singurătatea în viața unei persoane, poate exista chiar și atunci când se află în fiecare zi alături de cineva.

O relație sănătoasă este aceea când cineva este capabil să împărtășească sentimente, idei și opinii cu cel pe care îl are alături. Toți ne dorim ca persoana de lângă noi să știe să ne asculte, să ne respecte și să accepte să ne urmeze în drumul nostru prin viață.

Dar acest lucru nu se întâmplă întotdeauna. Uneori, nici cea mai apropiată persoană a inimii noastre nu reușește să ne ajute cu prezența ei, deoarece în loc să ne arate interes, stă lângă noi ca o figură invizibilă, probabil cu telefonul mobil în mână sau privind în gol.

Cred că aceasta este o singurătate mai rea decât a fi complet singur într-o cameră.

Este un sentiment foarte greu, și rău, să ai în jurul tău pe cineva căruia să nu îi pese de tine și să te lase pe margine.

Acești oameni, nu aduc bucurie și companie celui care are nevoie de ei, ci doar goliciune. În această situație, fie trebuie să vorbim cu ei ca să-și schimbe comportamentul față de noi, fie trebuie să-i scoatem din viața noastră și să căutăm oamenii care ni se potrivesc.

Oameni care vor cu adevărat să ne fie alături și să ne asculte, astfel încât să nu mai trăim niciodată acest sentiment greu.

Singurătatea nu este o modă.

Singurătatea nu poate fi ascunsă în fața unei persoane, indiferent cât de mult ne-am strădui. Așa că, oricine poate înțelege imediat că treci printr-o perioadă de singurătate în viața ta.

Alege oamenii care se uită adânc în ochii tăi, care arată o importanță reală pentru tine și problemele tale și care îți rămân alături indiferent de circumstanțe.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook