Principalele motive pentru care bărbații se întorc la fostele…

Femeie sexy întinsă pe o masă

Ai observat că, mai devreme sau mai târziu, majoritatea bărbaților care s-au despărțit se întorc la fostele partenere? Unii fără prea mult succes, dar pentru cei mai mulți, vă puteți da seama că au făcut un efort pentru a se reconecta, chiar și unul mic.

Unii te întorc în mod presupus prietenos în timp ce așteaptă altceva, în timp ce alții revin din motive care nu au legătură, doar pentru a vedea dacă pot deveni parte din relație din nou.

Dar unii bărbați nu se întorc din dragoste, ci pentru că cedează în fața slăbiciunilor lor de caracter. Mulți bărbați au crescut cu practica greșită de a-și suprima emoțiile, așa că atunci când clopotele lor vor începe să sune, vor căuta modalitatea ușoară de a se simți bine din nou, așa cum făceau atunci când erau într-o relație cu fosta parteneră.

Desigur, uneori se poate întâmpla și invers, femeile își abordează din nou foștii, din aceleași motive. Principalele 4 motive pentru care bărbații revin la vechea relație la un moment dat:

Se întoarce la tine pentru că:

1. Nu te mai afectează despărțirea de el.

Vede ca s-a întâmplat ceva ce nu se aștepta, adică ai reușit (cu mare efort) să fii fericită fără el. Ce se întâmplă acum? Ego-ul lui, care este atât de important pentru el, a fost rănit. Se aștepta să fii devastată fără el și acum că vede că nu era el centrul universului și vrea să se simtă din nou important.

De aceea ți-a trimis un mesaj. Pentru că lângă tine s-a simțit important, s-a simțit adorat, s-a simțit îngrijit, s-a simțit special. Mulți bărbați se întorc pentru că ego-ul lor este afectat, nu din cauza interesului personal.

Așa că, trebuie să fii foarte atentă în cazul în care sunteți din nou împreună, pentru că, posibil, odată ce simte din nou sentimentele pe care le-a ratat și primește confirmarea, s-ar putea să-și aducă înapoi motivele pentru care v-ați despărțit prima dată. Tu nu ești jocul nimănui.

2. Se teme că este prea târziu.

El începe să observe că ești pe picioarele tale fără el și crede că începi să mergi mai departe cu viața ta. Îi este teamă că începi să treci peste el și să devii înstrăinată de gândul că ai putea fi din nou cu el cândva. Așa că, aleargă să prindă șansa de a te ține “caldă” înainte ca toate sentimentele pe care le-ai avut pentru el să dispară.

El reacționează în principal de frică. Teama că atunci când te vrea, vei închide ușa înaintea lui. El știe că, cu cât vei avea mai mult succes în viața ta după el, cu atât va fi mai greu să-i accepți greșelile. Pentru ca, până la urmă, să-l accepți înapoi în viața ta.

Așa că, se întoarce fără să se gândească la cum vei continua sau cum se va schimba el în bine, astfel încât să poți fi împreună și să fii bine.

3. Face teste pentru a vedea dacă poate conta pe tine ori de câte ori se simte slab.

Poate că nu este sigur că vrea să fie din nou cu tine, dar încearcă. Cel puțin, el poate face este să te “agațe” pentru a vedea cum ai reacționa la o posibilă reconectare cu el.

Din păcate, această decizie a lui nu a venit după o gândire și o schimbare interioară, ci din simplă curiozitate de a vedea care este perspectiva ta asupra acestui lucru.

Astfel de oameni trimit mesaje, de obicei, la ore nepotrivite, atunci când te aștepți mai puțin. De asemenea, de la un moment la altul, manifestă comportamente complet diferite. Când îți spune ca trebuie să accepți că nu veți mai fi împreună, când îți trimite că îi este dor de tine și că a greșit să nu fie cu tine, pentru a se răzgândi din nou la scurt timp.

Trebuie să fii cinică cu privire la abordarea lui și să nu o iei pe deplin în serios. Dacă simți că îți cere să vă împăcați doar pentru a vedea dacă poate conta pe tine ca rezervă atunci când nu are nimic mai bun de făcut sau nu se simte bine, atunci această persoană este toxică și ți-a dat darul de a sta departe de el. Esti prețioasa, nu uita asta!

4. Da, regretă că te-a pierdut.

Nu toți foștii sunt interesați de altele și egoiști. Unii, s-au trezit în perioade slabe din viața lor și te-au alungat din motive greșite. Sau, chiar nu s-au putut implica în relația voastră în acel moment. Astfel, se poate întorce pentru că îi este sincer dor de tine și de personalitatea ta minunată.

Într-adevăr, în unele cazuri, nici revenirea la obișnuință, nici slăbiciunea caracterului său, nici nimic altceva nu este de vină, ci doar a greșit. Bărbații tind să ia decizii proaste din punct de vedere emoțional, pentru că le lipsește ceva ce fac femeile: nu vorbesc suficient despre sentimentele lor cu alte persoane.

Așadar, ei simt ceva într-un moment, iau o decizie și, în cele din urmă, luni mai târziu, își dau seama că ar fi preferat să o evite și să depună un efort suplimentar.

Ai grijă, totuși, întoarcerea lui nu va face automat lucrurile roz în relația ta.

Amintește-ți motivele pentru care relația ta s-a încheiat și tot ceea ce te-a deranjat. Nu are rost să-l primești înapoi în viața ta dacă ai petrecut cea mai mare parte din această relație întrebându-te cât de mult ai însemnat pentru el.

Acum, gândurile tale vor fi doar mai intense și vei avea și trauma că odată, într-adevăr, te-a părăsit.

Citește acest articol cu ​​un motiv. Ești aici și parcurgi aceste rânduri pentru un motiv. Amintește-ți că, deși să te împaci cu el este soluția ușoară, pe termen lung poate fi alegerea care te va tortura cel mai mult. Scopul tău principal în viață ar trebui să fie să fii fericită. Chiar dacă ești singură în asta.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook