Aceste semne zodiacale au un efect negativ asupra celorlalți…

Femeie înger negru

Nu e vina lor, este în natura lor.

Este posibil să ai senzația că se emite o energie negativă atunci când intri în contact cu una dintre cele trei semne zodiacale pe care le vom aminti, care te “blochează” și nu mai poți funcționa.

Chiar dacă ai fi bine, dintr-o dată nu te mai poți mișca sau te doare capul. Desigur, asta nu înseamnă că sunt răi și nu ne referim în niciun fel că fac ceva în mod deliberat pentru a-ți face rău. Toate acestea se întâmplă complet inconștient și, cel mai probabil, ei nici măcar nu înțeleg cât și ce efect au asupra celor din jur.

FECIOARĂ

Pentru Fecioară, totul începe și se termina cu văicărelile ei necontenite. Acest semn se plânge de totul, fără niciun motiv. Este exagerată în reacțiile ei și adesea te face să te simți vinovat.

Ea îi critică pe toți și pe toate și acest comportament nu face decât să-i facă pe ceilalți să se simtă incomozi, supărați și iritați. Comportându-se astfel în orice mediu, Fecioara emite atât de multă energie negativă încât, pentru unii, devine insuportabilă și inacceptabilă.

SCORPIONUL

Scorpionii nu încetează niciodată să controleze lumea din jurul lor. Și pentru că simțurile lor sunt mereu alerte, le este greu să se relaxeze sau să pară prietenoși.

Acest semn se bazează pe instinctele sale și este adesea precaut. Dacă ceva nu merge bine, are tendința de a-și “arăta acul” pentru a se proteja și pentru a se ascunde.

Poate ar trebui să se calmeze puțin, să se relaxeze și să se deschidă mai mult. Să nu mai vadă inamici peste tot și să nu mai emită atâta energie negativă, fără să-și dea seama.

Dacă va face acest lucru, va putea să creeze o impresie mai bună celorlalți și, desigur, nu le va mai fi atât de frică de el.

CAPRICORNUL

Capricornul este condus de Saturn și acest lucru, adesea, îi face judecata aspră și cuvintele sale devin dure. Desigur, acest lucru se datorează faptului că el vede lucrurile exact așa cum sunt, brute, realiste și nu așa cum și-ar dori alții să fie.

Cu toate acestea, modul în care își exprimă părerea este de așa natură încât îi face să pe ceilalți să se “blocheze”. Ceilalți nu se simt confortabil în prezența lui. Dimpotrivă, se simt presați și testați în mod constant.

Toată această energie negativă pe care cei din jur o primesc de la Capricorn, îi sufocă. Poate că, ca un sfat, ar trebui să învețe să se exprime cu mai multă curtoazie și diplomație.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook